Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 73 з 338 ПершаПерша ... 23636465666768697071727374757677787980818283123173 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6759, показано з 1 441 по 1 460.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Дописів
    39 400

Типово

ми визнали і звернулися до інших країн

Spoiler Spoiler: текст 
    Hanna Hopko
    23 хв. ·
    ЗВЕРНЕННЯ
    до Організації об’єднаних націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської асамблеї ГУАМ, національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором
    Україна залишається об’єктом воєнної агресії з боку Російської Федерації, яку вона здійснює, серед іншого, і через підтримку та забезпечення масштабних терористичних атак.
    Менш ніж за два тижні внаслідок військових обстрілів та дій підтримуваних Росією терористів у Волновасі, Донецьку та Маріуполі загинуло понад 50 мирних громадян України.
    Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ підтверджує, що обстріл Маріуполя був здійснений з підконтрольної терористам території, а логіка трагічних подій свідчить, що це – спланована кривава провокація, спрямована на залякування мирного населення. Ці трагічні події підтверджують, що Росія і підтримувані нею терористи не бажають виконувати Мінські домовленості, які на сьогодні залишаються єдиною міжнародно визнаною основою для мирного врегулювання.
    Від початку агресії наприкінці лютого 2014 року Російська Федерація систематично порушує основоположні норми міжнародного права, права людини, в тому числі право на життя мирних громадян України, які стали заручниками терористів на окупованій території Донбасу. Цинізм кремлівської агресії, яка включає активну підтримку терористів на державному рівні, перетворює вбивство безневинних мирних громадян на звичне повсякденне явище. Очевидною є причетність Росії до таких терактів як збиття цивільного пасажирського літака рейсу МН17, трагедій у Волновасі, Донецьку та Маріуполі.
    Попри злагоджені дипломатичні зусилля в Женевському, Нормандському та інших форматах, Росія не виконує своїх зобов’язань щодо дотримання загальновизнаних норм міжнародного права та вже досягнутих домовленостей. Так, Крим залишається окупованим, а вимоги демократичної спільноти щодо припинення агресії, постачання зброї, техніки та живої сили терористам ігноруються Кремлем. Добрі наміри залишати двері відкритими для діалогу з керівництвом Російської Федерації лише провокують нові криваві терористичні акти в Україні.
    У зв’язку з цим, беручи до уваги норми Статуту ООН та з урахуванням положень Резолюції Генеральної Асамблеї ООН 3314 «Визначення агресії» від 14 грудня 1974 року Верховна Рада України визнає Російську Федерацію державою-агресором та закликає міжнародних партнерів України:
    - не допустити безкарності винних за злочини проти людяності, вчинені від початку російської агресії проти України;
    - визнати Російську Федерацію державою, що всебічно підтримує тероризм та блокує діяльність Ради Безпеки ООН, чим ставить під загрозу міжнародний мир і безпеку, а так звані «ДНР» і «ЛНР» визнати терористичними організаціями;
    - посилити тиск на Російську Федерацію, у тому числі шляхом запровадження нових секторальних обмежувальних заходів (санкцій), щоб зупинити російську агресію та примусити російське керівництво виконати у повному обсязі усі пункти Мінських домовленостей, припинити незаконну окупацію Криму, звільнити усіх заручників та незаконно утримуваних на території РФ громадян України, включаючи члена делегації Парламенту України в ПАРЄ Надію Савченко;
    - обмежити повноваження російської делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи доти, доки РФ не припинить ігнорувати вимоги міжнародної демократичної спільноти;
    - надавати Україні необхідну військову допомогу з метою посилення її оборонних можливостей, гуманітарну допомогу для постраждалого мирного населення та внутрішньо переміщених осіб і сприяти відновленню критично важливої інфраструктури на Донбасі.
    Закликаємо міжнародне співтовариство визнати факт агресії проти України, окупації її території і посилити вимоги щодо повернення до міжнародно визнаних кордонів, запобігши створенню небезпечного прецеденту у вигляді грубого порушення світового порядку та системи безпеки, що склалися після Другої світової війни.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Шото я не понял на счет аэропрта. Его сдать просто не успели. Рашисты вместо того чтбы отвести технику с 15км зоны и получить аэропорт без боя почемуто решили его отвоевывать. Очевидно что им важнее было не дать прекратиться военным действиям, чем аэропорт получить. Прошенко стопиццот раз говорил - прекращаете стрелять и начинаем размежевание (отвод техники) по линии минских сглашений. Но вечерм деньги, утром стулья. Сначала прекращаем срелять, потом уходим.
    Порошенко 1500 раз говорил. что линия размежевания будет по состоянию на сентябрь, об отходить от АП не было не слова, а были речи о киборгах и символе мужества, которые выглядят на фоне договорняков как минимум не искренне.
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Цитата Допис від Interceptor Переглянути допис
    лично тебе?
    гыгы))))

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Цитата Допис від Альфия- Переглянути допис
    Товарищ Сухов. Порцию дерьма от вас я получила. А ответить на вопросы есть что?
    http://natribukvy.ru/

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 682

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    интересно будет глянуть исходник (Ляшко обещал выложить), а то коры в ВР говорят, что БПП все утро пыталась выхолощить документ
    Зачем ждать если проект есть в открытом доступе. Там введение ВП заложено.
    http://www.google.com.ua/url?sa=t&rc...84607526,d.ZWU
    cff3f2e8ed20d5f3e9ebee

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

лично тебе?
    лично всем, в открытый доступ так сказать
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    за поребрикъ

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

за поребрикъ
    наливаю по 50-ку бушмилса и нечОкаясь))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 658

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    По табличкам на рюском язике. )
    Они иШШо не поняли что пИндец им настал.
    Да, не все россияне попадут на такое кладбище но скоро все осознают что капитально попали.
    Оптимизаторы всех стран, объединяйтесь!

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від alex674 Переглянути допис
    Зачем ждать если проект есть в открытом доступе. Там введение ВП заложено.
    http://www.google.com.ua/url?sa=t&rc...84607526,d.ZWU
    отлично, сравним с кастрированным документом

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від on-off Переглянути допис
    четче про кого - ИМ?
    Рашистам
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    пр.Слобожанский
    Дописів
    4 518

Типово

Порох еще подписать должон?

Le Svinage
    Guest

Типово

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

вот это интереснее...

Верховна Рада прийняла урядовий законопроект про визнання організацій терористичними у першому читанні зі змінами.
    За відповідне рішення проголосували 270 депутатів.

Звідки Ви
    Дніпро на Дніпрі
    Дописів
    41 934

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    наливаю по 50-ку бушмилса и нечОкаясь))
    легион нато

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

легион нато
    спалились, сцуко...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

ты про весь народ от не своего имени не начинай. в 16 лет надо писать уже так - я имею своё мнение. оно такое и такое. я думаю. мне кажется. хочу от себя сказать...

не переживай. Стреляй первым, на том свете Бог сам отсортирует - кого в рай , кого в ад..
    Страна дуреет, но идёт вперёд!

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Порошенко 1500 раз говорил. что линия размежевания будет по состоянию на сентябрь, об отходить от АП не было не слова, а были речи о киборгах и символе мужества, которые выглядят на фоне договорняков как минимум не искренне.
    Ну, скажем так - официально - по линии минскго протокла (кторый никто (почти) тогда не видел). Ну вобщем собирались уходить или нет - этого мы уже не узнаем. В любом случае отдавать приказ на уход до начала выплнения соглашений терористами было бы тупостью.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

ты про весь народ от не своего имени не начинай. в 16 лет надо писать уже так - я имею своё мнение. оно такое и такое. я думаю. мне кажется. хочу от себя сказать...
    вы, я так понимаю, еще свою порцию не получили ?))) ну-ну ...
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Дописів
    35 019

Типово

Интересно, сколько ещё нужно млн, чтоб на это долбаном сайте ВР (о, пардон, портале - я даже догадываюсь, кто его делал), были вовремя все тексты постанов, и чтоб их текст можно было прочитать в два клика, клацнув на результат голосования и на ссылку в нём?
    Рукожопые твари.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Сторінка 73 з 338 ПершаПерша ... 23636465666768697071727374757677787980818283123173 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті