| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Снежная Королева специально для тебя из единой базы знаний. Статус Чинний
"
вопрос:який порядок заповнення заголовної частини розрахунку коригування при поверненні товарів/коштів неплатником ПДВ з дотриманням вимог п.192.2 ст.192 ПКУ?
Коротка:
У разі повернення товарів неплатником ПДВ та коштів такому неплатнику заповнення заголовної частини розрахунку коригування здійснюється з урахуванням таких особливостей:
у верхній лівій частині у полі «Оригінал «Залишається у продавця (тип причини)» такого розрахунку коригування робиться помітка «Х» та зазначається тип причини: «02» - постачання неплатнику податку;
у рядку «Особа (платник податку) - покупець» вказується вираз «Неплатник податку»;
рядки «Місцезнаходження (податкова адреса) покупця» та «Номер телефону» залишаються незаповненими;
у рядках «Індивідуальний податковий номер покупця» та «Номер свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість (покупця)» проставляються нулі."
соотв делаем вывод если есть РК, то есть корректировка НО![]()
Сссылка на семинар https://www.youtube.com/watch?v=cFvxnqp0A8Q ,еще раз прослушала по НДС счетам - по их мнению первый платеж с этих счетов будет за февраль,т.е. в марте, а к этому времени и разьяснения будут.
У меня таже ситуация я сначала отправила регить НН та что до 01.01.2015 мне пришел ответ
Документ збережено але не прийнято Документ буде прийнято у разі виконання наведених нижче умов. Умови для прийняття документу Вам необхідно надати РК до 22.01.2015 я следом отправила РК и жду ответ
Ну я ж и говорю
"..разрешается только при возврате ранее поставленных товаров в собственность поставщика с предоставлением получателю полной денежной компенсации их стоимости,"
а у меня просто были предоплаты, товара не было еще, а потом товар пришел на мою другую фирму и пришлось предоплаты возвращать и загонять их на другую фирму ((((
да, подала, она у меня вообще пустая и просили 2грн оплатить хотя бы
а никак пока наверное, переписала в блокнот,мне проще, у меня продажи начнутся в июне как минимум,буду ждать расшифровок
а мне сегодня притащили кучу НН за ноябрь-декабрь, надо корректировки подавать, а ноябрь можно еще откорректировать, кто знает?
Анюша, это вчера я старую редакцию статьи 192.1 читала
"Розрахунок коригування до податкової накладної складається також у випадку виправлення помилок, допущених при складанні податкової накладної, у тому числі не пов'язаних із зміною суми компенсації вартості товарів/послуг."
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks