Если рыбной стрелой стрелять в медведя,то медвед далеко от арбалета не убежит(правда и от стрелявшего тоже)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Если рыбной стрелой стрелять в медведя,то медвед далеко от арбалета не убежит(правда и от стрелявшего тоже)
Горный туризм - это переноска немалых тяжестей на большой высоте в свободное от работы время, да еще приплачивая за это деньги.
Сообщение из газет:
-Медведь уже походил на ежа, но пьяные туристы не унимались
Горный туризм - это переноска немалых тяжестей на большой высоте в свободное от работы время, да еще приплачивая за это деньги.
Случай с визами
http://news.bigmir.net/article/ukraine/38288/
Вінський обіцяє ще одного дешевого авіаперевізника
11.07.2008 11:07___ www.ПРАВДА.com.ua
Міністр транспорту і зв`язку Йосип Вінський розраховує на вихід у жовтні-листопаді ц.р. на український авіаринок ще одного low-cost (бюджетного) перевізника.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив в п'ятницю журналістам в аеропорту "Бориспіль" в ході урочистої церемонії відправки першого рейсу першої в Україні бюджетної авіакомпанії "Візз Ейр".
"Думаю, десь в листопаді-жовтні ми матимемо ще одну авіакомпанію", - сказав він. За даними Вінського, бюджетних авіакомпаній в Україні має бути щонайменше чотири.
Міністр повідомив, що окрім арабського і німецького low-cost перевізників, ведуться також переговори з Францією, уточнивши, що переговори ведуться з міністерством. "Ми працюємо з Міністерством транспорту Франції, а вони працюють над пошуком авіакомпанії. У них є декілька компаній", - сказав він.
Щодо Німеччини Й.ВІНСЬКИЙ зазначив, що переговори ведуться з декількома компаніями, зокрема "Germanwings".
За його словами, для виходу такої компанії на український ринок потрібно виконати три умови.
"Це має бути, по-перше, малобюджетна компанія, по-друге, обов`язково з новими літаками, і, по-третє, люди повинні мати можливість купувати квитки через Інтернет", - заявив міністр.
Вінський також зазначив, що авіакомпанії обов`язково реєструватимуться в Україні, проте не обов`язково базуватися в аеропорту "Бориспіль". "Не обов`язково базуватися в "Борисполі", більш того, я вважаю, що такі авіакомпанії повинні базуватися в регіональних аеропортах", - сказав міністр.
11 липня 2008 року low-cost перевізник - авіакомпанія "Візз Ейр Україна" почала здійснювати польоти з "Борисполя" до Львова, Одеси, Сімферополя і між Львовом і Сімферополем.
Середня вартість квитка - близько 30-50 доларів, найдешевший авіаквиток з урахуванням усіх зборів коштує 79 грн.
http://www.pravda.com.ua/news/2008/7/11/78647.htm
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
В ДрайвСпорте замечены отличнейшие рюкзаки Karrimor с обалденно-продуваемой спиной.
С хорошей скидкой, около 300 грн они выходят (стоили за 400).
Объем 30-35 литров, самое оно для перемещений от хижи к хиже. Есть и большего объема, но они мне понравились меньше.
Очень понравилось качество и конструкция спины.
Может, кому-то будет полезно.
ЗЫ смогу помочь с дополнительной 5% скидкой в ДрайвСпорт "для своих" (у товарища дисконтная карта есть).
Какие рюкзаки?В Знакомствах замечена девушка на выданье!
http://www.gorod.dp.ua/forum/showpos...8&postcount=28
взяли бы и австрийские авиалинии перекупили... вот я их полюбляю....Вінський обіцяє ще одного дешевого авіаперевізника
11.07.2008 11:07___ www.ПРАВДА.com.ua
Міністр транспорту і зв`язку Йосип Вінський розраховує на вихід у жовтні-листопаді ц.р. на український авіаринок ще одного low-cost (бюджетного) перевізника.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив в п'ятницю журналістам в аеропорту "Бориспіль" в ході урочистої церемонії відправки першого рейсу першої в Україні бюджетної авіакомпанії "Візз Ейр".
"Думаю, десь в листопаді-жовтні ми матимемо ще одну авіакомпанію", - сказав він. За даними Вінського, бюджетних авіакомпаній в Україні має бути щонайменше чотири.
Міністр повідомив, що окрім арабського і німецького low-cost перевізників, ведуться також переговори з Францією, уточнивши, що переговори ведуться з міністерством. "Ми працюємо з Міністерством транспорту Франції, а вони працюють над пошуком авіакомпанії. У них є декілька компаній", - сказав він.
Щодо Німеччини Й.ВІНСЬКИЙ зазначив, що переговори ведуться з декількома компаніями, зокрема "Germanwings".
За його словами, для виходу такої компанії на український ринок потрібно виконати три умови.
"Це має бути, по-перше, малобюджетна компанія, по-друге, обов`язково з новими літаками, і, по-третє, люди повинні мати можливість купувати квитки через Інтернет", - заявив міністр.
Вінський також зазначив, що авіакомпанії обов`язково реєструватимуться в Україні, проте не обов`язково базуватися в аеропорту "Бориспіль". "Не обов`язково базуватися в "Борисполі", більш того, я вважаю, що такі авіакомпанії повинні базуватися в регіональних аеропортах", - сказав міністр.
11 липня 2008 року low-cost перевізник - авіакомпанія "Візз Ейр Україна" почала здійснювати польоти з "Борисполя" до Львова, Одеси, Сімферополя і між Львовом і Сімферополем.
Середня вартість квитка - близько 30-50 доларів, найдешевший авіаквиток з урахуванням усіх зборів коштує 79 грн.![]()
Мы спрашивали в офисе Wizzair, раньше следующего года они за рубеж из Украины летать не будут.
Турист, в этом Драйвспорте на меня смотрели большими глазами когда я спросил их о горелках, которые висят у них на сайте (она еще со скидкой 100 грн стоила)
http://drive-sport.com.ua/goods.php?id=322844&sid=51528
Еще сказали, что я не на их сайте это видел
Свобода определяется длиной цепи
- Так, товарищ из клуба Эдельвейс, а чего от тебя спиртным пахнет?!
- Так это... я употребил, в целях профилактики...
- Зачем?
- Чтоб не простыть!
- С чего бы ты простыл?
- Так я в озере горном купался, а оно холодное!
- Зачем?!
- Так это... чтоб протрезветь...
![]()
Минуй нас пуще всех печалей и русский мир и братская любовь.
Срите и будете всегда на правильной орбите!Как известно, грузовые корабли Прогресс позволяют восполнять на МКС запасы расходуемых материалов, а также с их помощью удаляют накапливаемые на борту отходы жизнедеятельности космонавтов, проводят коррекцию орбиты МКС и осуществляют космические эксперименты и исследования в автономном полете.
Свобода определяется длиной цепи
А Одря нас всех обманывала. Я ее расколола. У нее там не закрытый перелом, а...Кароче она цыганка
http://www.beledi.ru/forum/viewtopic...0499d9e7001f51
гыыыыыыыыыы...... внатуре Одря )))) да ещё и с Маассквы )))
Эдельвейсы!
Предлагаю коллективно сходить на ледовый каток в Метеор.
Кто поддержит?
йа на наших катках после травмы не катаюсь... увы.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks