| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
и меня забодадо.
с учетом того, что мы с детьми каждый вечер новогодние мультики смотрим. правда последние 3 дня у нас олени ))) Нико:путь к звездам уже 6-й раз. младшая о него в таком восторге. И только грузить начинаешь - бац и черное окошко с крахом. пи-пи-пи...
думала уже. попробую и так
а гугл хром легче по весу мозиллы?
ты настоящая спасительница!
вроде сделала. если что - я тебя в ВК достану))))) или в ФБ
я заказала у Нади с Рабочей. не знаю ее ник на форуме, но цены намного приятнее, чем на форуме. у тебя скайп есть? я тебе свой в ЛС дам
Залогом истинного женского счастья является внутреннее душевное спокойствие
и не то, и не то
вместо видео при неполноэкранном режиме - черный квадрат и посередине красный квадрат с грустным выражением и надпись - конфликт или крах плагина
ттт, самостоятельно ничего не перегружается.
но! на контроль я бы ноут свой принесла. теперь мужа-спеца в компах нет и я не хочу рисковать. вирусы подлые такие. а у меня же ценнейшая база и огромнейший фотоархив.
что посоветуешь? ехать к вам или через тим-вьюер?
Залогом истинного женского счастья является внутреннее душевное спокойствие
А я сегодня проспалаБудильник прозвенел, я его выключила и благополучно продолжила спать
На работу опоздала совсем чуть-чуть, завтракала перед компом, зато выспалась
![]()
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь»!
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Цьогоріч в лісовому господарстві Павлограда планують реалізувати близько 2 тис. ялинок. Приблизно таку ж кількість продають щороку. Ялинки уже вирубані і завезені у склад. Такого не буває, щоб покупець ішов у ліс і рубав собі ялинку. Покупець вибирає ялинку у складі.
Для вирубки в лісовому господарстві вирощують спеціальні плантації ялин.
«Для засадження ялин виділені спеціальні площі. Саджають густо, а потім прополюють на продаж. Потім вирубуються старі екземпляри, підсаджуються нові деревця», — розповів в.о. головного інженера лісового господарства Віталій Прохор.
Вирощування ялин — то справа довга. Щоб виростити деревце середніх розмірів, потрібно 8-10 років. Спочатку збирають насіння із висушених шишок. Потім його засівають в розпліднику. Там деревця ростуть 2 роки. І лише після цього саджанці поміщають у відкритий грунт.
За повідомленням Віталія Прохора, ціни на ялинки у лісовому господарстві цього року не стали міняти. Вони залишились такими ж, як і були минулого року — в середньому 50 грн. за ялинку. За 100 грн. можна придбати ялинку великих розмірів.
Із 15 грудня в лісництві відкрився ялинковий ринок. Продаж новорічних красунь розпочався і на ялинкових ринках міста. Ціна ялинки там починається від 150 грн.
http://павлоград.dp.ua/5752
Подготовка к родам, Доула. Консультант по ГВ 093-44-68-996
Прозрачные сумки для вещей и Готовые сумки в роддом - жми!
всем добрый утро)
девочки, где взть напрокат карнавальный костюм дл дитенка, территориально Кр.Камень, ЖД, низ Рабочей-Кирова? Вы ж все знаете![]()
я так не умею)))
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь»!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks