| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я начиталась мам з 2 і більше і це допомогло мені менше паритись з моім - він перший, і якось особливих проблем з ним нема, хоч нам і допомагали перші 3,5 місяці, а я приходила до тями після родів - місяць, ще в лікарні тиждень тусуватись довелось вже після виписки без лялі...але якось якщо налаштовуэшся на спокій, а коли треба поридать - ридаэш (в мене в першому місяці кіт-як перша дитина по відчуттям) вистрибнув з вікна, в чужому районі, то я блін наридалась, а ще гормони - жесткач був...а потім - ставиш собі планку - я в першу чергу мама, в мене ще якщо шо э чоловік, тому вчусь по-трохи на всіх час знаходити...ну короч, в мене своя система, діэ, а коли зуби і ниэ - я старалась іти кудась на вулицю, в ТРЦ чи там,де дитині подобаэться-цікаво-відволікаэться і бродила декілька годин (ми в слінгу)...але це моя історія, в кожного мабуть по своэму, але я все одно впевнена, що багат моментів з першим - це лишні тілорухи, яких можна і не робити
Итак, наш отчёт: вес 7900 грамм, рост-67 см. За 2 месяца наели 700 грамм и выросли на 2 см)))))
Умеет- ладушки, стоять и ходить у опоры несколько шагов, сидит если посадить, но сама не садится. Ползает (алиллуйя) на четвереньках, и лезет везде, где можно и нельзя. Поёт, когда ей поёшь или слышит музыку. Лопочет на своём, ясно слышно мама, но не ко мне((((( Брата называет Ки, любит с ним быть, папу встречаем/провожаем одинаково, махая пока, такие же движения и на привет. Очень любит ездить на ручках.
Еда- ест много чего, мясо, овощи, фрукты, бифивит и йогурт.
Сон- тут я промолчу.
А вообще- я стала скучать за совсем малюткой, которая только-только голову держит)))
Долучення 1639816Долучення 1639817
Долучення 1639821Долучення 1639822Долучення 1639823
iHerb наличие http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=385961
Добрый день. Может быть у кормящей состояние тошноты после кормления? Или я все таки чем то отравилась? Вроди ем все диетическое и свежее![]()
iHerb наличие http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=385961
Девочки, всем привет!
Были в поликлинике, нам капнули прививку "полиомиелит"...больше ничего нет!!!
Пойду почитаю вас...
всем привет![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks