| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Самое главное! Чтобы женская грудь выполняла свою прямую функцию, выкармливала потомство!
Я сразу решил жениться, когда узнал, что моя будущая тёща без проблем вскормила четверых детей. Это же какая наследственность! Жена кормила первого ребёнка грудью год и восемь месяцев. Надеюсь, что и со вторым проблем не будет!
Чим відрізняються груди і члени, крім очевидних особливостей?
Перш за все тим, що груди видно, тобто їх розміри чоловіче око оцінює одразу і майже безпомилково під будь-яким одягом, а члени - органи приховані.
Тобто, якщо жінка не любить члени до 10 см, то вона все одно не зможе відбракувати кавалера до того, як він зніме (вона сама зніме з нього) труси.
З грудьми ж значно простіше. Не сподобалися - не підходиш.
Чергова перевага чоловіків перед жінками![]()
Э-э-э, извините за вопрос, на ком жениться-то решили?Я сразу решил жениться, когда узнал, что моя будущая тёща без проблем вскормила четверых детей.![]()
Федiр, ну померяйтесь![]()
10 см с пятым.............хм............забавно![]()
до речі, для визначення справжнього розміру і форми грудей можуть використовуватися такі фактори:
1)ширина грудної клітки
2) ширина власне
3) природність округлостей (для оцінки типу бюстгалтера)
4) пружність шкіри видимих частин грудей
5) пружність і тип шкіри на шиї та руках
6) характер рухів грудей під час ходи і (!) дихання
7) постава жінки (можна спробувати визначити вагу грудей)
рельєф і малюнок бюстгалтера, якщо його видно(допоможе схарактеризувати його тип)
9)...інтуїція![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks