| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Главарь террористов "ДНР" Захарченко заявляет о приостановке обмена пленными
http://censor.net.ua/news/311201/gla...bmena_plennymi
вышєвата ТМ Свобода
09 ноября 2014
У меня не опускались руки на Майдане в ту ночь… У меня не опускали руки, когда моя подшефная бригада сидела в котле сектора Д и не было абсолютно никакого просвета. А они там голодали и погибали. Не опускались руки в тот момент, когда резко упали объемы помощи. Да и во многих других ситуациях - я взбадривал себя, тормошил друзей и коллег, поддерживал пацанов.
Но сегодня у меня опустились руки. Мало того, что по утверждению партии Свобода я поддерживаю оккупантов разговаривая на русском языке. Так еще и чертова уйма людей оказывается искренне это поддерживают. А ведь Свобода лишила меня свободы выбора языка: оказывается я теперь за Россию, да? И мои пацаны, 79я Николаевская аэромобильная бригада - они в большинстве своем русскоязычные… И десантники 25й воздушно-десантной. Оказывается все мы - поддерживаем оккупантов. И многие многие миллионы русскоязычных - мы все, по решению Свободы, поддерживаем оккупантов. Как-то так.
Вот теперь у меня действительно опустились руки… И не от высера этой самой Свободы - ведь после маразматических выходок Фарион сложно было воспринимать данную организацию всерьез. А от того, что дочерта людей в комментах подтвердили, что они думают аналогично. Что у нас уровень патриотизма определяется тем, на каком языке ты говоришь. А ррраз ты говоришь на русском языке, то и не патриот. То и Украину не любишь.
За это мы воюем? За то, что мы НЕ имеем свободы?
Туристическое агентство GoToTravel.club
Подписывайтесь на Viber канал
так я то думал то туман,а то оказывается "ничего страшного"
Здесь не пояснили, что именно могло стать причиной выброса. «Выброс был в районе Люблино, но мы не можем сказать, что именно стало его причиной, мы можем только констатировать превышение нормы сероводорода в воздухе в несколько раз», — сказал собеседник агентства.
Он отметил, что атмосферные условия, отмечающиеся в столичном регионе, не способствуют быстрому рассеиванию примесей в воздухе.
...
Навіщо ви в це полізли, Юрий Бирюков? Навіщо вам те питання мови, вам нудно було жити? Важко знайти людину в Україні, яку б я поважала і чиїми вчинками захоплювалася би більше, ніж вашими. І як же прикро, що навіть такі люди здатні на абсолютно тупі й бездарні речі.
З якого переляку ви вирішили, що якщо лупанути з усієї дурі в рану, то її можна таким чином вилікувати? Ви в силу своєї прямолінійної кипучої діяльності не стикалися, може, ніколи з таким поняттям у психології, як "хворе місце" - в людини чи в нації...воно потребує проникливості, уважного обходження й елементарних психологічних знань. Не дав вам Бог таких якостей - нащо воно вам здалося? Так ні ж, треба було з витонченістю носорога розсікти немалу купу своїх підписників на "я и мои пацаны, мы все русскоязычные" и "вышеВАТНИКИ". Хірург хрєновий. Навіщо нам ті фсб-шники і провокації Кремля? ми й самі все зробимо. Вас обурила шалена реакція обурених людей? Бляха, ну прийдіть у дитбудинок, зберіть навколо себе сиріт і видайте на гора розумну думку: "У мене є мама й папа, а у вас немає, хахаха", або зберіть групу батьків, чиї діти хворі на дцп, і ловко протиставте: "У вас діти хворі, а в мене здорові, ляляля" - і спостерігайте за реакцією. Ви думаєте, якщо наступити на найбільш болюче місце, то хтось змовчить? Та вас знесе нахрін лавиною обурення, а ви будете летіти й кричати - "НеадекВАТНІКИ!!!", не розуміючи (справді - не розуміючи??) причин такої поведінки.
У хворої знедоленої нації найбільш болюче місце - її мова. Подивіться на карти поширення української мови до революції 17-го року, подивіться на карти її поширення вже в 70-ті роки при радянському союзі. Де поділися всі ці люди? Куди за два покоління могли зникнути мільйони людей, цілі україномовні села й містечка? Скільки болю, вбивств, репресій, депортації, зруйнованих сімей ховається за цими цифрами? Застиг той біль десь там у підсвідомості - то не чіпайте вже його, не руште. Ми ж, українці, уміємо гарно забувати - це в нас прямо дар. Чудово ладнаємо в побуті з російськомовними, майже не помічаємо, як у маршрутці на "На зупинці, будь ласка" обов"язково пару чоловік на тебе вилупляться, майже не нервуємо, коли дитина приходить зі школи заревана, бо "вони сказали, що не будуть зі мною дружити, бо говорю українською", майже не обурюємося, коли не можемо знайти в магазинах українську книгу чи пресу, майже спокійно просимо якийсь там український сайт започаткувати україномовну версію.
Цей майже спокій, Юрію, дається нам непросто. Хитку рівновагу вдається зберегти тому, що ми в першу чергу вмикаємо розум, а потім емоції. І розуміємо, коли варто щось сказати, а коли краще просто жувати.
В День української мови та писемності, повірте, не варто було.
Сподіваюся, ви надалі будете діяти виключно з розумом.
...все правильно .... надо нежно и ласково сказать "шановни рюськоизични .. мы вас поважайемо, алэ ви тут панайэхали, тому мовчыть у тр'япочьку у дэнь мовы и пысьмовости..." ... но ласково, а не стамеской по бинтам ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
пошукайте, я тільки кілька постів в фб Бірюкова читала вчора з цього приводу і писав він про звинувачення від ВО Свобода.
сьогдні його продовжують цькувати
https://www.facebook.com/profile.php...226091&fref=nf
Volodymyr Boyko
16 год. · Kyiv · Відредаговане ·
Державний службовець Юрий Бирюков обурюється тим, що його примушують виконувати вимоги Закону України «Про державну службу» - спілкуватись державною мовою в робочий час. Він у розпачу й не знає, що робити.
Юрій – відома людина, яка робить велику справу, опікуючись 25-ю та 79-ю десантними бригадами. Не дивно, що своє незнання української мови він мотивує тим, що "И мои пацаны, 79я Николаевская аэромобильная бригада - они в большинстве своем русскоязычные… И десантники 25й воздушно-десантной".
Тож оскільки поплакатись на мовні утиски Бірюков вирішив публічно, то й пораду я йому також дам привселюдно: Юрію, Вам треба або піти з державної служби (бо все однаково ніхто через Ваше невігластво Конституцію переписувати не стане), або перестати ганьбитись і, нарешті, вивчити українську мову, вільне володіння якою передбачено програмою за курс середньої школи.
Про себе: корінний донеччанин, за національним походженням наполовину (по матері) росіянин, інструктор з парашутно-десантної підготовки.
Песков скажет, что ВВХ-ла не так поняли))
Первый аннал вещает:.
Президент России поговорил по телефону со своим турецким коллегой Реджепом Тайипом Эрдоганом. Беседа состоялась по инициативе Анкары. Обсуждались актуальные вопросы двусторонней повестки в свете подготовки к пятому заседанию Совета сотрудничества высшего уровня, запланированному на конец года.
Путин и Эрдоган высказались за развитие торгово-экономических связей между нашими странами, в том числе в сельском хозяйстве и в сфере высоких технологий.
Что касается международной проблематики, акцент был сделан на угрозах, исходящих от террористической группировки "Исламское государство"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks