Встигаю лише читати вас, та й то не завжди. Але маю кілька хвилин, то поділюсь кількома нещодавно продегустованими стравами. Одразу зауважу, що майонезофоюбією не страждаю*-), на виключно здоровій їжі не зациклююсь, хоча сама багато чого з того, що готую, не їм, оцінюють гості та чоловік з донькою. А вони в мене балувані*-)
Ідея з мережі, не пам"ятаю де зустріла, мабуть це страшенно неправильно і шкідливо, але вийшло смачно*-)
- свинячі відбивні зробити відбивними (зовсім трішки сильно не бийте)
- втопити на пару годин в молоці, додавши сіль, чорний перець та часник
- посмажити цибулю півкільцями, потерти сир, подрібнити кріп та петрушку
- відбивні витягти з молока та швидко обсмажити (не довго, аби скоринка утоврилась)
- викласти на деко, зверху викласти цибулю, корейську моркву, зелень, сир
- полити зверху майонезом та запекти до готовності
до речі, про баклажани. Люблю, готую, намазую усім, чим можна*-) Нещодавно десь в мережі наткнулась на пораду намазати смажені (або запечені) "язички" сумішшю подрібненого базиліку, часнику, кропу та кетчупу, загорнути в рулетик по брусочку копченої ковбаси та сиру. Непогано вийшло. А ікру я любю теж не традиційну: печені в дузовці баклажани перетерти з часником, додати розкришену бринзу, сіль, олію, можна краплю оцту.
Все. Смачого! Побігла далі*-)
ЗИ: салати перенесла в салати.
Bookmarks