| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Петро Порошенко
4 хв · Відредаговане ·
Подав на розгляд Парламенту кандидатуру командувача Нацгвардії Степана Полторака на посаду Міністра оборони України.
Поспілкувався з генералами, зустрівся з простими бійцями та з комбатами і бесіди з ними переконали мене в правильності мого вибору.
з таким ї6алом навіть наявність цицьок не допомогло б![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
Погибших в Украине российских солдат возвращают родителям как умерших от инфаркта, травм или покончивших с собой.
2019 vs 2026:
зарпл. прокурора: 29 т.грн→98,9 т.грн;
довічна пенсія судді: 28,7 т.грн→107 т.грн;
комп.депутатам: 60 т.грн/міс.→200 т.грн./міс.
-- Я говорю ясно: хочу верить в вечное добро, в вечную справедливость,
в вечную Высшую силу, которая все это затеяла на земле, Я хочу познать эту
силу и хочу надеяться, что сила эта -- победит. Иначе -- для чего все? А?
Где такая сила? -- Поп вопросительно посмотрел на Максима. -- Есть она?
Максим пожал плечами:
-- Не знаю.
-- Я тоже не знаю.
-- Вот те раз!..
-- Вот те два. (с)
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Называется, нехуай шастаить...
http://informator.lg.ua/?p=39020На блокпосту в городе Першотравенск Днепропетровской области сотрудники Службы безопасности Украины задержали лидера незаконного военизированного формирования «Беркут-СМЕРШ». С ним находился боевик спецподразделения террористов «Призрак» с позывным «Хоттаб»
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks