Наши взяли Новоазовск!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Наши взяли Новоазовск!
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
то, что государство его "предало" вашего дедушку на фронте очень мало интересовало. у него была задача - выжить. а он смог не просто выжить, а и победить врага.
чё тут говорить... дед -сила.
и потомство дал хорошее
и в итоге родились Вы, Глаша. человек с совестью
очевидно - ваш дед не зря воевал...
Есть и хорошая новость.
Из Твиттера
Ждем подтверждения...“@sanya_nchishkin: Под Мариуполем, в ожесточённом бою, был взят в плен террорист Безлер.Его группа разбита. Ретвит. #russiaviolatedceasefire
САШКО, БОЄЦЬ 79-Ї БРИГАДИ: "ТАМ, НА ФРОНТІ, НЕ СТРАШНО. СТРАШНО ТУТ. Я КОЛИ НЕ НА ПЕРЕДОВІЙ, НАЧЕ ВЗАГАЛІ В ІНШІЙ КРАЇНІ"
МИ СИДІЛИ ТАМ ГОЛОДНІ БІЛЯ ДВОХ ТИЖНІВ. ТОДІ Я В ПЕРШЕ СПРОБУВАВ М' ЯСО ГАДЮКИ. ДОВЕДЛОСЯ ЛОВИТИ ЇХ І ЇСТИ.Суспільство зараз дуже нервове. Я вважаю що не потрібно нагнітати, не потрібно перекривати траси і казати, що ми не пустимо наших хлопців туди. А якщо хлопці не поїдуть, тоді хто поїде?? Ми чекаємо підкріплення, а їх мами не пускають… Бо мами наслухались, подивились по телевізору як нам погано. Суспільство зараз повинно в спокійному режимі працювати на перемогу: без мітингів, пікетів, тому що це робиться навмисне - розхитується для того, щоб ще один Майдан зараз зробити. Від усіх цих протестів країна буде колотися. А для того, щоб ми перемогли тут має бути надійний тил.
В нас хлопці кажуть так: «не дай Боже моя дружина піде на ті мітинги, я їй покажу тоді». Ми десантники, у нас є честь. Нам соромно, щоб за нас просили жінки.Источник: http://censor.net.ua/r301353Я вважаю, що суспільство - це щось на зразок мурашника, усі працюють на результат. Тут не може бути тих, хто каже « Мене це не стосується», але користуватися благами цього мурашника.
2019 vs 2026:
зарпл. прокурора: 29 т.грн→98,9 т.грн;
довічна пенсія судді: 28,7 т.грн→107 т.грн;
комп.депутатам: 60 т.грн/міс.→200 т.грн./міс.
и ни кто из них не провоевал с 41 по сорок пятый. (((((((
ваши предки честно несли на своих плечах всю эту войну. кто в 41. кто в 43. везучие в 45. ваши предки - победители. и это не определяется наличием наград
"САМЫЕ" воины, те кто бился в 41-42. они практически все погибли. и они не получили ни каких наград. (тогда говорили - "ордена на пятки не цепляют" (((
только именно они - те кто встретил МОНСТРА (охрененную гитлеровскую армию) лицом - к лицу... измотал ее... выбил из нее дух победителей - именно эти ненагражденные солдаты 41-42 - и есть САМЫЕ герои
и сейчас это уже всем известно
а мені фейсбучік отаке показує
вобщім ми знаємо що ми нічого не знаємо
зі поміняла на більш повний скріншот
"
Украинская тяжелая техника уже в Мариуполе - Размазнин
Опубликовано 07.09.2014
Генерал-майор Вооруженных сил Украины Александр Размазнин заявил, что украинская тяжелая военная техника уже в Мариуполе, в частности бронетехника и артиллерийские системы.
http://www.radiosvoboda.org/media/video/26570249.html
Защищая Мариуполь, украинская армия нарушает перемирие - смотрите завтра на всех российских телеканалах #russiaviolatedceasefire Viktar Malishevsky @malishevsky 26 мин.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks