| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...мля, а я не знаю, чем с паруса до победы ..нах мне победа?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Nastya Stanko @StankoNastya · 16 мин
8 десантників із Пскова у важ. стані в обл лікарні Луганська, нетранспортабельні. 30 відправили в лікарню Ростова. Що тут робили не знають.
Nastya Stanko
@StankoNastya
Колону гуманітарки супроводжують швидкі допомоги, ремонті машини і трейлери
хз. Езжу на машине. Лучше доехать до Кайдацкого моста там через фрунзенский и левобережный через Калиновую. По журналистов с заездом на хладокомбинат - мороженого хавануть. Жарко)) потом по винокурова на Северный, через 2 переезда на Ксеньевку и вдоль Самары на Южный мост. И вот она Побеееееееда!!!Ребят, я точно свой. Слава Украине!
Звісно я припускаю, що 2 мешканця Дніпра зареєструвались.
А ще припускаю, що Морж працює при цьому за грошики і його запуск у форум співпав із необхідністю сіяти паніку. Тому, киця, я ні про що з тобою не домовляюсь і мені зовсім однаково, якими словами ти намагаєшся мене зараз образити. Мене вата не може образити в принципі, йолопе
рашиSSтские бабы, встречайте оккупантов своих, авось отпустят их домой
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Ремонт плазмових , рідкокристалічних та лед телевізорів. 097 361 сім сім 19 або 066 635 вісім 1 76. Роман.
Вся рота полегла...
![]()
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
К сведению местного СМЕРШа: пользователи AC/DC Forever и Морж действительно пишут из Днепра.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks