| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вона підказала як мотатись краще, я сьогодні вже робила, але верхній борт в мене постійна проблема(( бо він постійно дьоргається, але вже краще, хоч і було погано намотано, лямочки перекрутила, як вона показала і там ми прогулялись) ввечері попрактикуюсь ще) Мені все здається, що у людей слінги крутіше мотаються, бо слінги інші...ммм...
Не знаю, наскільки їм буде цікаво зі мною, але була б рада з ними і далі спілкуватись, або хоча б гуляти)) А вчора ми дуж мало погуляли разом, правда я ще потім до пів одинадцятої на телефоні провисіла, а малий собі мирно спав на вулиці)
От чим саме не скажу, але те, що з людьми, яких бачу в слінгу - більше шансів знайти про що поговорити - то да, до людей в коляскє мені не хочеться на вулицях підходити, може це поверхневий погляд, не знаю. Сама буває виходжу з коляскою, але поки малявка не спить - розказую йому все і показую, бо не можу дивитись як він там лежить сам, ніби нікому не потрібний - поклали, типу....поки йому 2 місяці і в нього мало вибору, що б він хотів зробити (перевернутись, встати, кудись піти...), а в слінгу - в мене була думка, чи то нав'язали, не знаю, що з перших днів малявка не бачив ще цей світ і було б кльово дозовано, по трохи йому його показувати, відриваючи від себе по-трохи. Особливо на вулиці - отак по-трохи він почав виходити з відкритими очима і з сісею в роті, зараз вже з відкритими очима, спочатку по хвили 20, зараз вже більше дивиться, ну і там профілактика пузіка-коліків...Але все одно відчуття, що в слінгу - людей менше, і вони більш свідомі - тому можна до них поприставати-познайомитись...
Я думаю, что нужна практика и тогда можно мотать абсолютно во все что угодно. Я сейчас прихвастну немного, покажу свою стопочку.
Ничего "экстра" у меня, конечно, нет, но все Дидимос....Кроме верхнего. И вот его мы сейчас носим, последние три дня, потому что три дня назад только приехал он к нам из Ровно. Это всего лишь самопошив из белорусского Оршанского хлопкольна. Называется "Два кольори". Нет моему сердцу сейчас ничего милее. Весьма достойный, хотя ношу именно из-за сходства с украинской вышиванкой. А по деньгам вышел всего 250 грн вместе с пошивом и пересылкой.
Да, моей стопочке уже 10,5 мес просто. Всего 10 шарфов. КОгда-то тоже был всего один шарф)))) Многое уже было куплено и продано, осталось то, с чем расставаться не хочу. Слингодзен что ли))
Я ж говорю, в ЖЖ в Слингомамах можно купить все, и б/у и новое. Еще можно просто в интернете глянуть кольца. С такими кольцами как ты говоришь, просто опасно даже носить. Ткань протирается же.
...
Настоящее чудо это не то, что поражает воображение, а то, что преображает нашу душу
То я протупила, мабуть...була оця ссилка, а мені хтось іншу дав на цікаву ЖЖ-ку...пардон...я просто із ЖЖ-ками не дружу, і про слінги крім ютуба Слінгопарк лише от на цьому форумі (блін...намудрила щось зі шрифтом, поки шукала як вставити...аа...тепер воно такими великими буквами буде...ааа...) консультувалась і потім в ЛС, але звісно крутіше було вживу з Євою зустрітись, коли вона мені на мені ж показала, як краще, щоб не спадало і якщо не дуже кльово підтягла) Але малявка щось став активнічать і тепер руки зі слінгу витягає, смокче кулак - і кривить спину на одну сторону...короч тре буде ще потусуватись з людьми вживу, поконсультуватись, що далі робити, поки він не сів...
А ще купила нам ергорюкзак, поки лише раз одягли прошвирнутись, поки стрьомаю, малому ще тіки 3 місяці на днях буде...
Уважаемые слингомамы, добрый день!
Очень нуждаюсь в вашем совете. Через 2 недели ребенку будет месяц и я запланировала покупку слинга (с кольцами). У нас уже проявляются колики, днем спим-успокаеваемся только на руках -вот и решила, что слинг очень поможет, И (как мне кажется ) освободит мне руки для домашних дел. Приготовить, накормить старшего, погладить и прочее.. Подруга, у которой был слинг, просто посмеялась и сказала, что максимум я смогу приготовить себе чай и бутерброд, а никак не полноценный обед для семьи и для домашних дел никак не освобожу себя.
Пожалуйста, поделитесь опытом- и возможно развейте мои иллюзии
Заранее благодарю за ваши советы.
Востаннє редагував I_rina: 20.08.2014 о 14:07
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks