| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Светодиодное освещение - монтаж + комплектующие. 0662164496 Игорь.
У ніч на середу російський "гуманітарний конвой" намагався прорватись в Україну з російським супроводом.
Про це в ефірі "5 каналу" розповів заступник глави АП Валерій Чалий.
Він нагадав, що минулої п'ятниці Росія планувала відкрите вторгнення в Україну під прикриттям "гуманітарної місії".
"Вночі у середу був ще один сценарій, де було намагання по суті прорватись через Харківську область уже з тими забороненими речами, я маю на увазі супровід російський. Це Червоний Хрест не сприйняв", - розповів Чалий.
Він розповів, що уникнути цього вдалось після екстренної наради президента з очільниками уряду, парламенту, силових відомств та низки міжнародних переговорів.
За словами Чалого, "багато країн радять нам знайти спосіб, щоб не підставитись".
"Вони вважають, що це пастка. Якщо Україна закриється і скаже, що ми не приймемо, то це пастка, за якою почнеться повномасштабний конфлікт", - розповів він.
"Тоді ця "допомога" ввійде зовсім по-іншому – з миротворцями, так званими, зі збройним конвоєм", - пояснив Чалий.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Востаннє редагував danet: 13.08.2014 о 23:45
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
В донецке в стройснабе брал. я их дилер в Днепре. Счас оттуда ничего не ездит. Чину буду пробовать пробивать.
Я рашистских наемников одобряю??????
ГДЕ ЭТО НАПИСАНО???????????????????
п.ИПЕЦ
Цитату в студию.
Наращивать "наши мускулы" и побыстрей. Пока он видит что Украина слаба он будет лезть везде. Нужно вооружать людей, проводить подготовку партизанской войне, легализовать приобретение нарезного оружия населением и ОБЯЗАТЕЛЬНО! менять всех у власти, часть людей не хочет воевать/защищать/активно участвовать из-за старых рож у власти(к ним нет доверия). ...побыстрей бы выборы в Раду
Чем больше у человека ума - тем больше он может выдумать себе проблем...
Ольга, спокойной ночи.
Тяжело ранен Игорь Стрелков (Гиркин)
Сейчас, вечером 13 августа, поступила информация, что военный министр ДНР Игорь Стрелков (Гиркин) тяжело ранен. Эти сведения были получены СМИ от одного из сопротивления. Обстоятельства и характер ранения руководителя донецкого ополчения не уточняются.
Как сообщают ответственные лица в руководстве республики Новороссия, его состояние тяжелое. Точного подтверждения произошедшего никто не имеет, информация скрывается. В связи с этим событием, скорее всего, будет утрачена координация отдельных отрядов ополченцев, которые подчинялись единому руководству. "
http://time-news.net/ukraine/6096-ty...ov-girkin.html
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks