Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 219 з 273 ПершаПерша ... 119169209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229269 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5442, показано з 4 361 по 4 380.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    Бандеровец
    Дописів
    3 020

Типово

Цитата Допис від бекки шарп Переглянути допис
    143 миллиона все, как один, готовы умереть за великого ВВП от ядреных китайских бонб? гвозди бы делать из этих людей )
    Не, гвозди из говна не выйдут, только биотопливо, как из большинства их животных в лугандонии с начала года.
    "Правитель має в себе влюбити. Якщо когось не можеш влюбити – маєш його купити. Не можеш купити – повинен убити".

Звідки Ви
    Город древний, город славный.Российская Империя.
    Дописів
    21 504

Типово

143 миллиона все, как один, готовы умереть за великого ВВП от ядреных китайских бонб? гвозди бы делать из этих людей )
    У нас концентрация пипла меньше по площади в разы.
    А ядерных зарядов овер 8000 против трехсот китайских.
    Думаю ставки у букмекерлв будут один к ста примерно на наш миниапокалипсис.

Звідки Ви
    пр.Слобожанский
    Дописів
    4 518

Типово

Цитата Допис від katri.na Переглянути допис
    чтоб знать
    будем надеяться что эти знания нам не пригодятся.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

Цитата Допис від ргд5 Переглянути допис
    так китайцы работящие же. на месте не сидят. клепают небось бонбы-то, готовятся к китайской весне?
    Никого не ищу. Просто хвастаюсь

Дописів
    7 520

Типово

Цитата Допис від Конрад Карлович Переглянути допис
    "Москвичи злой народ, Москва не только для русских"

Звідки Ви
    Бандеровец
    Дописів
    3 020

Типово

Ребята, а почему вы цитируете недочеловеков? Это как бы я, с тараканом разговаривал. Это ж не люди, это паховая слизь Сатаны. Фу, шерсть.
    Им же за отзывы платят.
    Я вас не понимаю.
    "Правитель має в себе влюбити. Якщо когось не можеш влюбити – маєш його купити. Не можеш купити – повинен убити".

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    5 007

Типово

Восемьтыщ или триста - это мерялка даже не пиписьками. Две-три штуки в обе стороны и половина планеты вымрет. Придурки.
    Хотя я ж у же говорил, чего хорошего в России делается? Что Россия выпускает своего личного для людей? АвтоВАЗ, новейшая модель которого устарела морально и физически лет на 10 ещё до начала сборки? Космические спутники, которые даже геконы угоняют Хоть что нибудь для народа из электроники своего выпустили? Своего, не отвёрточной сборки! Зато ГАЗ! БЕНЗИН! РАКЕТЫ! ТАНКИ! Не страна а хрен пойми что.
    Ремонт плазмових , рідкокристалічних та лед телевізорів. 097 361 сім сім 19 або 066 635 вісім 1 76. Роман.

Звідки Ви
    ДНІПРО
    Дописів
    250

Типово

я бы не была на вашем месте так уверена в ваших возможностях... в свете нынешних событий
    очень велика вероятность того, что мощь вашей армии, мягко говоря, несколько преувеличена

Дописів
    29 157

Типово

Сікорський тролить Путіна: "дайте адресу магазину, де купити ‘Бук’ та танк Т-64"

Понеділок, 28 липня 2014, 18:42

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський звернувся через представників ЗМІ до президента РФ Володимира Путіна з проханням надати йому "адресу магазину", де можна купити сучасне важке озброєння, що його використовують проросійські терористи на сході України.
    З такою заявою Сікорський виступив в понеділок, 28 липня на прес-конференцій у Варшаві, повідомляє УНІАН.
    "У Криму президент Володимир Путін говорив, що "зелені чоловічки" - не його солдати. Але потім визнав, що його. Він говорив, що техніку, яку вони використовують, можна купити у магазині в Україні чи Росії. Прошу показати мені магазин, дати адресу, де можна купити систему "Бук", танк Т-64, протиповітряну систему "Стріла", - заочно звернувся до російського президента польський міністр.
    Глава МЗС Польщі відзначив, що заяви представників російської влади суперечать "очевидним доказам", в тому числі - бомбардування російськими військовими позицій українських силовиків.
    Він також жорстко розкритикував свого російського колегу Сергія Лаврова, який до того в коментарі журналістам заперечив докази обстрілу України з території Росії. Про це йдеться у фрагменті виступу Сікорського, що оприлюднений телеканалом TVN24.
    "Це (дії Росії -ЄвроПравда) абсолютно неприпустимо, бо це агресія проти суверенної держави", - сказав міністр.
    Сікорський додав, що Польща підтримує запровадження санкцій проти Росії через збитий проросійськими терористами пасажирський літак "Малайзійських авіаліній". Як відомо, лайнер був збитий зі зброї, яку найімовірніше було надано бойовикам з Росії.
    "Відповідальна за цю трагедію - Російська Федерація, яка постачала та, на жаль, продовжує надалі постачати сучасну зброю так званим сепаратистам, серед яких керівні ролі займають російські громадяни", - сказав міністр.
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    Україна - це Європа
    Дописів
    754

Типово

Цитата Допис від сема73 Переглянути допис
    Ребята, а почему вы цитируете недочеловеков? Это как бы я, с тараканом разговаривал. Это ж не люди, это паховая слизь Сатаны. Фу, шерсть.
    Им же за отзывы платят.
    Я вас не понимаю.
    Это лошарик, здесь на нем развлекаются. Помните фильм Волга - Волга. "Ты кричи, а отвечать буду я". Здесь на него гадят, а платит за это пуйло.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

Цитата Допис від Niki_z Переглянути допис
    Это лошарик, здесь на нем развлекаются. Помните фильм Волга - Волга. "Ты кричи, а отвечать буду я". Здесь на него гадят, а платит за это пуйло.
    не уверена, что ему платят

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

бугага...ща инженера с южмаша не приедут обслуживать ракетки раши - только и останется лаптям, что рассказывать про "ядерный пепел" ))))))
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Дописів
    6 597

Типово

Опять козлорылые на сайте... Налейте стекломоя, что ли, горемыкам.
    ох, боюсь их это уже не утешит.... им бы сфинктер путьке лизнуть, "там рюський дух, там рюсью пахнет"

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    не следил. свободен.
    ...тогда уточните с какого упущенного мной момента Лещенко стал комиком национального (Россия) масштаба? Да и Винокурова пару эпохальных скетчей не пердушного уровня можете озвучить?
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

Ребята, а почему вы цитируете недочеловеков? Это как бы я, с тараканом разговаривал. Им же за отзывы платят.
    Я вас не понимаю.
    вы про ргд5? он не похож на тупых ольгинских троллей. и, насколько я заметила, никого не оскорблял

Звідки Ви
    Победа 6
    Дописів
    384

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ... это еще что за выдумки .. какая нах депортация своих граждан? ...
    и правильно.... срок куда лучше.

Дописів
    7 147

Типово

с ростова опять колона техники с фашистами в гости хочет https://twitter.com/galandecZP/statu...476672/photo/1

Звідки Ви
    пр.Слобожанский
    Дописів
    4 518

Типово

Vitalii Chepynoga
    П’ єса “Міравой заговор”… многа букаф,серьезным не читать)
    Spoiler Spoiler: оочень многа букф) 
    В скількох-то действіях (пока ніхуя не ясно в сколькіх – це задумка йобнутого режісьора)… Ісполняєцца впєрвиє!

Пролог: на телаканалі Діскавері утконос тихо їбе свинюку і тупо мовчить… На задньому плані – музика Вагнера, літають Валькірії… Куда – *** його зна… Просто літають… Вназіпно передача преривається трагічним голосом діктора: у нас срочне сообщеніє: аналітікі щітают, што с уходом Путіна расія разваліцца і всім настане пісдєц…. Спасібо за вніманіє… Телевізор возвращається в привичне положеніє… Там якраз свинюка їбе утконоса… І мовчить… Камера наїжжа на газету “Женьмінь жибао”, що коло утконоса. На первій полосі написано:доблєсні войська поднєбєсной вчіра перейшли урал. Трохи нижче аналітична стаття політолога з україни яроша, напиасана совмєсно з інтерполом під названієм: “це заїбісь”…

Дія перша. Білий дом. Обама і Меркель в Овальному кабінєті

Входить начальник цру в обтягівающому костюмі супермена. Явно видно великі і непритні яйця в штанах…

Меркель: фу!
    Обама: та ладно… Герінг твой був красавєц неопісуємий
    Меркель: ігнорірує

Начальник цру трагічним голосом цитує стіх Лєрмонтова:
    -Настанет год, рассіі страшний год: когда с царєй карона упадьот…

Обама: йобаний в рот
    Меркель: урод

Офіціант (з волині, він виграв грін-карту в 1993-му году і пробрався на самі висоти): кампот!

Обама і Меркель одноврємєнно: что?

Офіціант: кампот, питаю, будете?
    Обама: іді на***, друг стєпєй калмик
    Офіціант: сам ти калмик, бля… Я українець, скоко можно повторять

Обама: прості брат, вирвалось

Офіціант: та ***ня, забудь

Входить офіціантка. Це Моніка Лівінська. Вона приносить два кохве, в якому плавають сосіськи. Це спецзаказ посольства германії раді дружби народов… На футболці в Монікі спереді написано: “данкі шов”, а ззаді: “ауфідерзейн”…

Обама (хлопаючи Моніку по сраці): ти жива ісчо моя старушка?

Моніка (саркастично): Очінь смішно, на сібя посмотрі, гаврош блять…
    Обама: іді на*** і не порть настроєніє
    Моніка виходить і на самому виході показує банан. Вона каже: прівєт тібе от Іріни Родніной, дєдушка… Обама ігріво кидає в неї статуетку двоглавого арла…
    Занавєс…

Далі буде

Дєйствіє друге.

З якого зрітєлю стає ізвєсно (не понятно откуда, я ше не рішив), що свинюка, яку показують на телеканалі Діскавері, - родом с Ніколаєва, і там у неї є муж-свиня по имені Павіл і опрідільонне колічество дітєй. Саму свинюку звать Анжела і вона знаходиться в Австралії в отпуску… Утконоса не звать ніяк. Він і так утконос, нафіга йому ще якесь ім’я..

На сцені стоїть величезний екран “Самсунг”, включено канал Діскавері. На екрані показують як другі сутки підряд, безпреривно і самозабвєнно утконос любить свинюку в разних позах…

Голос діктора, похожий на голос із програми “В мірі животних”: “Пасматрітє на ету красату, ета ачараватєльна… Кстаті, мала кто знаєт, што аргазм у свіньї может дліцца нєскалько часов… Сколька длицца аргазм у утконоса – нікаму нє ізвєсна… Ми питалісь взять у ніво інтерв’ю, но он нє ідьот на кантакт. Удівітєльно красівое, но некоммунікабєльнає животнає”…

…Сцена міняється. Тепер уже показують реальну квартіру утконоса в австралійской глубінкє. Нормальна така квартіра. Кровать і ковьор ручной работи. На ньому ізображена сцена, здалеку схожа на поєдінок Гєоргія Пабєдоносца со змієм. Але якшо придивиться, то понятно, що це індєєц плємєні маорі верхом на кенгуру убива коп’йом самку саблєзубого дрозда… В общим, красіво… В хаті утконоса теж іде той самий канал Діскавері, ну звук приглушений… Інтім і полумрак… Горять свєчі… а уголку стоїть бутилка з під шампанського. Порожня…

На екрані Діскавері наступає рекламна пауза і свинюка достає з під подушки розову Нокіа 1101. Далі просто показується переписка між свинюкою Анжелою і її мужом по імені Павіл з Ніколаїва…

-Павіл, дітєй не забудь покорміть. Буряки у верхній шухляді
    -Оф коз, моя кісонька, хрю!…
    -Ти шо, вже нажрався з утра?
    -А ти разницю во врємєні учитуєш?
    -А, забула… Як там дєті себе ведуть?
    -Нормально. Абсолютно по-свинськи…
    -Ги-ги..
    -Кстаті, ти знаєш – Зінку зарізали два дня назад
    -Та ти шо! А чьо так рано? Вони ж її держали до нового года вроді…
    -Не знаю. Чогось рішили на нєзавісімость…
    -Порка мадонна!. Я в шокє!… А їй кошельок купила…
    - Ага… З свиной кожі?
    -Ги-ги
    Хоча ти знаєш… Та Зінка. Ото як кажуть про мьортвих або харашо або нічєво, ну – собаці собача смерть…
    - Свині – свиняча…
    -Ги-ги
    -А ти там як?
    -Ти знаєш, ти був прав. Дауншифтінг – ахуєнна вешч. Я возможно зависну тут на пару лєт…
    -На пару лєт? Свині скіки не живуть
    -Ги-ги
    -Ги-ги.
    -Ну, Пока
    -Пока

Знову включається пряма трансляція “Діскавері”.

Свинюка до утконоса: ти бачив – нас по теліку показують!
    Утконос: Ага, бачив... Видно десь камеру поставили сікрєтну. В люстрі чи шо? Та мені, в принципі, по***, хай дивляться. Я цей, як його, - ексгібіціоніст…
    Свинюка: красіво
    Свинюка: кстаті, а скільки в тебе дліцца оргазм?
    Утконос: Всігда! Я существо-аргазм круглі сутки
    Свинюка: візьот
    Утконос: я привик
    Свинюка: а скіки в тебе було женшчин до мене?
    Утконос: я їх не считав. Ну одного разу я їпав хаску
    Свинюка: Кого ти іпав на паску?
    Утконос: Хаску! Це така руська сєвєрна сабака. В постєлі, кстаті, так сібє, брівно…
    Анжела: а я руських не люблю, вони на нас войною напали…
    Утконос: я новостями не інтірісуюсь. Ну якщо ти не любиш то й я їх не люблю
    Анжела: спасіба
    Утконос: розкажи шось о сібє трохи
    Анжела: та шо там розказувать… Мамку зарізали, батька зарізали, бабу зарізали, діда зарізали, тьотку зарізали, дядька зарізали…
    Утконос: сурово там у вас
    Анжела: у нас всігда так…

Сцена міняється. Тепер показують квартіру десь в Америці. Мабуть, десь у Білому домі. Барак Обама і Ангела Меркель лежать під шерстяним коричневим одіялом і дивляться тіліканал Діскавері… Коло них стоїть спеціально обученний чєлавєк з Волині з опахалом. Але опахало лежить на полу, а чєловєк просто стоїть, бо йому махать лєнь… Обама розказує Меркель, що хотів уже його вигнать, ну передумав, бо вже привик, шо він стоїть тут всігда. В общим, вєрний чєлавєк, а таке рєдко случаєцця, даже в Америці… (Потом окажеться, що це сікрєтний агєнт української подводної развєдки, ну то пізніше, а січас – місія його нє ізвєсна поки шо…)

Внізапно трансляція на Діскавері прериваєцця срочним сообщенієм…
    Ми прєриваєм нашу пєрєдачу, шоб саабшчіть срочную вєсть. Только што совєршино покушеніє на Вальдемара Путіна. Наши істочнікі сообшчають, што в Крімлє взорвалась бомба, начіньонная тупорами… Русскій презідент чудом остался жив… Всє топори прошлі више целі. Експєрти счітают, што ето із-за малінького роста русскаво самодєржца… “А той, хто ізготовив і установив цю бомбу, з технічної точки зрєнія – полний ********”, - с разочарованієм добавляє діктор уже від себе…

Фак! – каже Обама
    Шіт – каже Меркель

Обама: звони йому
    Меркель: січас. Звоню

Завіса…

Конєц второго дєйствія
    МІРАВОЙ ЗАГОВОР

Дєйствіє друге.

З якого зрітєлю стає ізвєсно (не понятно откуда, я ше не рішив), що свинюка, яку показують на телеканалі Діскавері, - родом с Ніколаєва, і там у неї є муж-свиня по имені Павіл і опрідільонне колічество дітєй. Саму свинюку звать Анжела і вона знаходиться в Австралії в отпуску… Утконоса не звать ніяк. Він і так утконос, нафіга йому ще якесь ім’я..

На сцені стоїть величезний екран “Самсунг”, включено канал Діскавері. На екрані показують як другі сутки підряд, безпреривно і самозабвєнно утконос любить свинюку в разних позах…

Голос діктора, похожий на голос із програми “В мірі животних”: “Пасматрітє на ету красату, ета ачараватєльна… Кстаті, мала кто знаєт, што аргазм у свіньї может дліцца нєскалько часов… Сколька длицца аргазм у утконоса – нікаму нє ізвєсна… Ми питалісь взять у ніво інтерв’ю, но он нє ідьот на кантакт. Удівітєльно красівое, но некоммунікабєльнає животнає”…

…Сцена міняється. Тепер уже показують реальну квартіру утконоса в австралійской глубінкє. Нормальна така квартіра. Кровать і ковьор ручной работи. На ньому ізображена сцена, здалеку схожа на поєдінок Гєоргія Пабєдоносца со змієм. Але якшо придивиться, то понятно, що це індєєц плємєні маорі верхом на кенгуру убива коп’йом самку саблєзубого дрозда… В общим, красіво… В хаті утконоса теж іде той самий канал Діскавері, ну звук приглушений… Інтім і полумрак… Горять свєчі… а уголку стоїть бутилка з під шампанського. Порожня…

На екрані Діскавері наступає рекламна пауза і свинюка достає з під подушки розову Нокіа 1101. Далі просто показується переписка між свинюкою Анжелою і її мужом по імені Павіл з Ніколаїва…

-Павіл, дітєй не забудь покорміть. Буряки у верхній шухляді
    -Оф коз, моя кісонька, хрю!…
    -Ти шо, вже нажрався з утра?
    -А ти разницю во врємєні учитуєш?
    -А, забула… Як там дєті себе ведуть?
    -Нормально. Абсолютно по-свинськи…
    -Ги-ги..
    -Кстаті, ти знаєш – Зінку зарізали два дня назад
    -Та ти шо! А чьо так рано? Вони ж її держали до нового года вроді…
    -Не знаю. Чогось рішили на нєзавісімость…
    -Порка мадонна!. Я в шокє!… А їй кошельок купила…
    - Ага… З свиной кожі?
    -Ги-ги
    Хоча ти знаєш… Та Зінка. Ото як кажуть про мьортвих або харашо або нічєво, ну – собаці собача смерть…
    - Свині – свиняча…
    -Ги-ги
    -А ти там як?
    -Ти знаєш, ти був прав. Дауншифтінг – ахуєнна вешч. Я возможно зависну тут на пару лєт…
    -На пару лєт? Свині скіки не живуть
    -Ги-ги
    -Ги-ги.
    -Ну, Пока
    -Пока

Знову включається пряма трансляція “Діскавері”.

Свинюка до утконоса: ти бачив – нас по теліку показують!
    Утконос: Ага, бачив... Видно десь камеру поставили сікрєтну. В люстрі чи шо? Та мені, в принципі, по***, хай дивляться. Я цей, як його, - ексгібіціоніст…
    Свинюка: красіво
    Свинюка: кстаті, а скільки в тебе дліцца оргазм?
    Утконос: Всігда! Я существо-аргазм круглі сутки
    Свинюка: візьот
    Утконос: я привик
    Свинюка: а скіки в тебе було женшчин до мене?
    Утконос: я їх не считав. Ну одного разу я їпав хаску
    Свинюка: Кого ти іпав на паску?
    Утконос: Хаску! Це така руська сєвєрна сабака. В постєлі, кстаті, так сібє, брівно…
    Анжела: а я руських не люблю, вони на нас войною напали…
    Утконос: я новостями не інтірісуюсь. Ну якщо ти не любиш то й я їх не люблю
    Анжела: спасіба
    Утконос: розкажи шось о сібє трохи
    Анжела: та шо там розказувать… Мамку зарізали, батька зарізали, бабу зарізали, діда зарізали, тьотку зарізали, дядька зарізали…
    Утконос: сурово там у вас
    Анжела: у нас всігда так…

Сцена міняється. Тепер показують квартіру десь в Америці. Мабуть, десь у Білому домі. Барак Обама і Ангела Меркель лежать під шерстяним коричневим одіялом і дивляться тіліканал Діскавері… Коло них стоїть спеціально обученний чєлавєк з Волині з опахалом. Але опахало лежить на полу, а чєловєк просто стоїть, бо йому махать лєнь… Обама розказує Меркель, що хотів уже його вигнать, ну передумав, бо вже привик, шо він стоїть тут всігда. В общим, вєрний чєлавєк, а таке рєдко случаєцця, даже в Америці… (Потом окажеться, що це сікрєтний агєнт української подводної развєдки, ну то пізніше, а січас – місія його нє ізвєсна поки шо…)

Внізапно трансляція на Діскавері прериваєцця срочним сообщенієм…
    Ми прєриваєм нашу пєрєдачу, шоб саабшчіть срочную вєсть. Только што совєршино покушеніє на Вальдемара Путіна. Наши істочнікі сообшчають, што в Крімлє взорвалась бомба, начіньонная тупорами… Русскій презідент чудом остался жив… Всє топори прошлі више целі. Експєрти счітают, што ето із-за малінького роста русскаво самодєржца… “А той, хто ізготовив і установив цю бомбу, з технічної точки зрєнія – полний ********”, - с разочарованієм добавляє діктор уже від себе…

Фак! – каже Обама
    Шіт – каже Меркель

Обама: звони йому
    Меркель: січас. Звоню

Завіса…

Конєц второго дєйствія
    МІРАВОЙ ЗАГОВОР

Дєйствіє третє.

Білий дом. Комната для сікрєтних переговорів. Меркель набирає номер Путіна на мобільному. Чекає.
    -Не бере трубу, сука
    Обама: сцить, навєрно
    Меркель: конєшно, сцить
    Обама: а ти коли йому останній раз звонила?
    Меркель: вчора звонила, ну трубу брало дітьо – Діма. Питаю: де папа? – Не знаю, каже. Он, каже міня ізбіл за якусь провинность і пішов з чужою тьотою в рестаран.
    Обама: і шо ше?
    Меркель: Та, більше нічого… Як обично. Велісопед попросило
    Обама: який велісопед?
    Меркель: красний, німецький і ще якийсь фільм для взрослих
    Обама: Дала?
    Меркель: фільм да, а велісопед –ні
    Обама: чого?
    Меркель: чого-чого? – Це вже третій велісопед він у мене просить тільки в цьому году. Куда він їх діває – непонятно. А я їх купляю за свої собственні дєньги, мєжду-прочім. І ще три велісопеда я отдала Греції
    Обама: Греція – це де?
    Меркель: там де живе Зевс і Гєра
    Обама: там де живе хто?
    Меркель: забудь…

Внізапно телефон Путіна отвіча…
    Меркель: Ало! Хуйло?
    Путін: я спєшу завєріть міровую общєственность, что со мной всьо в парядкє, а также сообщаю вам, што…
    Меркель (перебиваючи): та заткнись, ***, це без прослушки, ніхто нічого не чує…
    Путін: А… откуда ж я знаю… І нє арі на міня, поняла…
    Меркель: во-первих, чим ти докажеш шо це ти?
    Путін: шнель, хенде-хох, адідас, Франкфуртер альгемайне, цюрюк, бітте, дойчен зольдатен… Германія-Бразілія 7:1…
    Меркель: вроді він…
    Обама: хай сікрєтне слово слаже
    Меркель: скажи сєкрєтне слово…
    Путін: санкції-хуянкції
    Меркель: він. Живий поки шо…

Трубку бере Обама

Обама: Дурік, ти зачєм самольот сбіл?
    На задньому фоні чути голос Діми Медвєдєва: Володя, бистро об’ясні товарісчу, зачєм ти сбіл самольот, у нас врємєні нєт, у нас аквапарк через двадцять минут, а ти обіщав… (Діма стоїть посеред Кремля в синіх плавках, на на ньому одягнутий спасатєльний круг в виді жовтого утьонка, в дзьбі в утьонка – блютус і вайфай)…
    Путін: рот закрой, бо я тебе в тому аквапарку утоплю к ібеням, понял?
    Діма мовчить і нічого не каже, глаза його наполнені слєзами і обідой… Він зрива з себе круг в виді утьонка, убіга в спальню, падає ліцом в подушку і горько плаче…

З спальні доноситься голос Аліни: скока ета будєт продолжацца? Почему он постоянно арьот?

Путін: та постав йому якийсь мультік, чи шо? Заїбали ви мене в доску всі…
    Аліна бере Діму на коліна і ставить діск з мультіком “Лєдніковий період-4”
    Діма: це про бєлку?
    Аліна (гладячи його по голові): про бєлку-про бєлку, горе ти моє… Наслєднік престола, бля…
    Діма успакаюється, ковиряє в носу пальцем і дивиться мультфільм… Білка якраз опять побачила горіх. Діма сміється і показує в білку пальцем… Аліна дивиться на його со смєсью умілєнія, нєнавісті і отвращенія…

Путін (возвращаясь к разговору): я не збивав ніякого самольота, то сіпаратісти. Мирні, кстаті…
    Обама: не писди!
    Путін: ладно, проєхалі…
    Обама: нєт не проєхалі… Ми винуждєні проти тебе ввести нові санкції. З завтрашнього дня ми винуждєні будемо отключить тобі телеканал “Діскавері”
    Путін (с наігранним сарказмом): я в шокє… Я, мєжду прочім вже давно дивлюся тільки патріотічеський канал “Звізда”…
    Меркель: Песда!
    Путін: шо вона там каже?
    Обама: вона каже, шо ти ше дивися платний німецький канал “Песда”. Його ми тоже отключим…
    Путін (ідя на поп’ятную): не нада… Пожалуста…
    Обама: ладно, ми посовєтуємся…
    Путін: спасіба!

Обама: ти знаєш, шо тебе хотять убить?
    Путін: знаю, канєшно…
    Обама: а ти знаєш хто?
    Путін (обрічьонно): знаю… усі…
    Обама: це правда…
    Меркель: там вчора поднєбесна урал перейшла, ти в курсі?
    Путін: то йдуть стратегічеські інвестори…
    Меркель: хуєстори… Будуть тобі скоро стратегічні інвестиції, їдріть твою в качель, коли в Шанхаї виставлять твоє чучело в кварталі красних хвонарєй…
    Путін: Дура!
    Меркель (угрожающе-напоминающе): телеканал “Песта”!
    Путін: ізвіняюсь, беру свої слова обратно…

Обама: ми щитаєм шо ти должен до нас приїхать. Нада серйозно пагаваріть….
    Путін: я подумаю
    Обама: хулі там думать, їдь давай
    Путін: а рублі поміняєте на долари? Один до одного?
    Обама: ти ахуєл?
    Путін: ладно, один до двох!
    Обама: один до трьох! Всьо! Торг здєсь нє умєстєн…

На задньому фоні, видно, як волинський офіціант з опахалом вніматільно прислушується к разговору. Він преображається прямо на глазах. Розправляються плечі, вирівнюється спина, на лисині і в вухах ростуть нові кудряві волоси. Через якусь хвилину це вже не якийсь там слуга, а цілий полковнік подводной развєдкі України. І тіки з цього моменту зрітєль заміча, що його іграє Брюс Вілліс… Він становиться за штору, нахиляється ротом до воротніка і каже шепотом: три два два – два два три… Через мить йому на пейджер приходить сувора і лаконічна команда: пріступить к опєраціі… Він хоче одповісти: слушаюсь! Але згадує, що з пейджера одповісти ніхуя невозможно…

А тим часом десь там, на іншому краю міра…
    Свинюка виходить на балкон і вішає купальник на перила… в купальніку одні труси і три бюстгальтера… Вона повертається до комнати і каже утконосу: а ти знаєш, я, все-таки, не протів якось в Москву з’їздить. Там є красівий музей на ВеДееНХа, це виставка достіженій народного хозяйства, тобі понравиться…

Утконос курить сігару і слухає Боба Марлі… “Нот вумен – нот край”… Возможно-возможно, каже він… Якось поїдем…

Кінець третього дєйствія…

Звідки Ви
    Україна - це Європа
    Дописів
    754

Типово

вы про ргд5? он не похож на тупых ольгинских троллей. и, насколько я заметила, никого не оскорблял
    Намеренно все переврать, по хамски вести себя по отношению к погибшим воинам это не оскорбление? То что он мразь из соседней страны, которая сидит здесь только для поиздеваться, и классом слегка повыше тупых "никогда не писал", "объясните мне" не повод его обелять.

Дописів
    46 288

Типово

Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Сторінка 219 з 273 ПершаПерша ... 119169209210211212213214215216217218219220221222223224225226227228229269 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті