| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Главное, быть счастливой! И не важно, какое заключение напишет психиатр))))))))
Мой рукодельный блог
Мы были в агро подавали заявления, перед приемной комиссией сидят пареньки(типа консультанты. Они же студенты), так я тоже поинтересовалась этой специальностью, ребята нагородили всякого...про эту специальность, слепили докучи несколько специальностей, я сама вет.фак заканчивала, структуру знаю... Ну думаю что то не так, перезвонила вечером однокурснице(преподавательнице),уточнила... Поэтому информацию нужно брать непосредственно на факультете ,или у преподавателей конкретно с той специальности, которая интересует( если нет на сайтах)... А то все таки информацию искажают
Наши дети максималисты, должны сразу видеть результат. Внешне в этот период стараются принять вид "не парься". Хотя знаю, что это внешне. Бывают и глубокие депресии "я - лузер" и яркие эмоциональные всплески "давай хоть куда". Это все перлы вступительной компании. Родители переживают и за себя и за ребенка. Главное сохранять спокойствие, соглашаться с их определением, что "делать нечего и списки смотрю" и верить! Они часто в это время говорят, что они все решают и они взрослые. будем вместе принимать взрослые решения. Пусть узнают, наводят справки, делают выбор, а мы будем мониторить списки и поддерживать.
Родителям к вступительной компании нужно начинать готовиться с 10 класса. Тогда будет понимание как выбрать направление ЗНО, какой репетитор нужен, где делать упор в школе, какая специальность что означает и кого готовит. А также что такое волны, льготники, рейтинг![]()
У нас із Лікарчуком питання таке от є. Я особисто чую вперше, але можливо такі факти дійсно мають місце?
наша пішла в школу в 5,9)) Тобто теоретично могла би і в 7,9?))Сьогодні отримали "цікаву" інформацію, що серед директорів шкіл знаходяться такі, котрі учням 10-го класу видають довідки про те, що вони закінчують 11-й клас, відкриваючи, таким чином, їм доступ до ЗНО. Наступного року ці абітурієнти, закінчивши школу, знову складають ЗНО, але на законних підставах. І на період першого вступу уже мають два комплекти сертифікатів. Через те, що до 1 класу одні йдуть у 6-річному, а інші - в 7-річному віці, "виловити" таких спритників, орієнтуючись лише на рік народження, неможливо. У приймальних комісіях не співставляють рік видачі атестату та рік проходження ЗНО, бо цього не вимагають нормативні документи. Або "не звертають" увагу на такі дрібнички. Чи володіє хтось інформацією про подібні вибрики наших шкільних директорів?
Главное, быть счастливой! И не важно, какое заключение напишет психиатр))))))))
Мой рукодельный блог
Але що це дає? Якщо називати це оборудкою? 2 рази здавати ЗНО і вибрати найкращий результат? Мати розширений комплект ЗНО-не 4,а 8?
Тоді приберіть з умов конкурсу 6-річний термін використання результатів,те,про що казали й ми за завершенням кампанії...
Я серед зими запитувала, і Тань Тань відповіла мені,що випускники технікумів мають змогу здавати за рік до закінчення,тобто 2 рази... чому-не пам'ятаю![]()
Ликарчук об этом уже писал вчера
Игорь Ликарчук
Вчера · отредактировано
Наступна секторальна проблема, яку, на нашу думку, потрібно буде вирішувати в процесі підготовки і проведення ЗНО-2015, стосується допуску до участі у вступній кампанії абітурієнтів, які складали ЗНО у 2008-2014 роках. Тобто, йдеться про випускників попередніх років. Хочу нагадати, що порядок, за яким у вступній кампанії почали зараховуватися результати ЗНО попередніх років, був запроваджений рішенням п. Табачника у 2010 р. За даними, що має УЦОЯО, у вступній кампанії 2013 року взяли участь 2042 абітурієнти із сертифікатами 2008 року, 2379 - із сертифікатами 2009 р., 4967 - із сертифікатами 2010 р., 5419 - із сертифікатами 2011 року, 20201 - із сертифікатами 2012 року. Аналізуючи ці цифри, у мене завжди виникає така думка: "Чому до судійської колегії Всесвітніх зимових олімпійських ігор 2014 року, не може прийти атлет, який отримав певний результат в олімпіаді 2008 року, з проханням зарахувати цей результат в рейтингу атлетів 2014 року". У ситуації з олімпіадами це безглуздя. А у ситуації із ЗНО? А якою буде ваша думка, колеги?
Сегодня Ликарчук в ФБ вынес на обсуждение вопрос о укр. мове и литературе
Дякую всім, хто взяв участь в обговоренні проблеми використання результатів ЗНО, отриманих в попередні роки. Ми уважно аналізуємо ваші коментарі. Буду радий, якщо така ж активність збережеться навколо обговорення іще однієї секторальної проблеми ЗНО-2015. Йдеться про доцільність розєднання тесту з української мови та літератури на два: тест із української мови та тест із української літератури. Якщо товариство вважає, що це потрібно робити, то також прошу висловитися стосовно того, яким має бути окремий тест із української літератури. Схожим на тест із всесвітньої літератури? Для вступу на які спеціальності ВНЗ повинні включити результати тесту з української літераткури до переліку конкурсних?
Дійсно,кожного року робиться своя крива розподілу оцінок, результати залежать навіть від дня , в котрий здавалось ЗНО.. а тут-рік,та при тому,що всі результати фіксуються. А тут рік додається. Але справа,мабуть,не в цьому. Будуть боротись з тими,хто стрибає по вузах та спеціальностях,обмежити повністю неможливо,хоч у такий засіб. Я писала,дійсно є мертві душі,які навіть не з'являються в аудиторіях,але певний час отримують стіпендію.
Востаннє редагував _nata_: 25.07.2014 о 16:27
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks