| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр різко розкритикував Росію через збиття над Україною пасажирського літака малайзійських авіаліній. "Москва нині має, напевно, останню можливість показати, що вона справді серйозно зацікавлена у розв`язанні (конфлікту - Ред.)", - заявив міністр у неділю, 19 липня, в інтерв´ю німецькій газеті Bild am Sonntag. http://www.dw.de/%D1%88%D1%82%D0%B0%...%96/a-17796006
ага, я помічала.
взагалі будь-яка критика, за певним винятком, реакції української публіки на те, що відбувається пахне маніпулюванням
так вже ж обстрілювали вчора, чи сьогодні....обсє
+1
все чого я домоглася- вийшли з засідки 2 українки і 1 руська(з наявністю мозку у голові) на допомогу мені.
але як ідіот - ядрьоний
Друзья, переубеждать русских бесполезно. Они, во-первых, рады обманываться. Во-вторых, они жутко самовлюбленные.
Вот, кстати, про речевку "хто не скаче - той москаль". Она для них - как красная тряпка для быка. Я объясняла происхождения этой речевки, приводила статистику, сколько в России официально зарегистрированных националистических организаций, а сколько - в Украине. В конце концов, у них есть более агрессивный лозунг "Россия - только для русских".
А Путин для них - икона. Я как то одному написала о связи Путина и Фирташа через криминального авторитета Могилевича -ууу, что мне писали в ответ. "ПУТИН - СВЯТОЙ!!!"
Всем, уставшим от моего цинизма, скверного характера и оптимизма, я искренне желаю … ПЕРЕДОХНУТЬ! … Ударение сами поставите.
Настав час Заходу виконати забов'язання перед Україною - сенатор
Портман пообіцяв, що у Конгресі закликатиме колег підтримати резолюцію, що дозволяє відправити військову допомогу Україні. Будучи республіканцем, він підтримав рішення президента-демократа Барака Обами щодо введення додаткових санкцій проти Росії. http://ukrainian.voanews.com/content...e/1959965.html
О! Змеюшко выполз! Где 5 лет носило-болтало болезного?
Вы сейчас в Амвросиевке, или в Северодонецке?
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
открытый в немом крике рот змия какбе призывает Договариваться-тм.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks