| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Педорашка пришла оправдывать своего президента х..йла. Не прокатит. В этот раз вранье не прокатит. Будете отвечать, убийцы.
"Безумовно, США, відповідають за цю страшну трагедію", - сказав Путін."Безумовно, держава, над територією якого це сталося, відповідає за цю страшну трагедію", - сказав Путін.
"Цієї трагедії не сталося б, якби на цій землі був мир, принаймні, не були б відновлені бойові дії на південному сході України", - додав він
"Цієї трагедії не сталося б, якби Боїнг не побудував той літак і не продав його Малайзії замість Російських Суперджетів", - додав він
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
Павел Шеремет
@pavelsheremet
Голландский журналист Олаф пишет: рос пограничники очень нервно реагируют на журналистов, которые едут в Украину. ФСБ всех фоткает и док-ты
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ватники судорожно рисуют версии:
1) Испанский диспетчер, которого не было
2) Хотели сбить самолет х.ла
3) Это украинские истребители. По словам испанского диспетчера см п.1
4) Траекторию самолета отклонили специально.
У меня к вам ублюдкам простой вопрос.
Что ваши нелюди делают на территории Украины? Кто помогал ублюдкам сбивать украинские самолеты за день до этого?
Вам пи.дец, если вы не поняли, вата сраная. Я думал п.ц настанет поздно, а он пришел гораздо раньше.
а хто в темі.. цікаво. от летить літак на висоті 10 км. по ньому стріляють ракетою, максимальна висота якої 5 км. що з нею буде коли вона долітає до максимальної своєї висоти?
вату из ярославля забаньте, пожалуйста!
Продолжим возможные ватные версии:
1. ЛНР и ДНР это проект США
2. В Ростове не было диспетчеров, на их месте сидел легитимный Президент Украины и давал пресс конференцию.
3. России не существует, она тут не причем.
Ватаааа у вас все нормально с головой??? Как можно верить в бред от россСМИ. Нахрена вы его сюда постите? Хотите показать свою абсолютную неспособность мыслить?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks