Ирочка, подскажите, есть свободное место на конец июля - начало августа. Мы к дате особо не привязаны. Очень хочется заказать у Вас фуршетик.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ирочка, подскажите, есть свободное место на конец июля - начало августа. Мы к дате особо не привязаны. Очень хочется заказать у Вас фуршетик.
Ірино, доброго дня! Я на 19 липня встигаю, сподіваюсь?![]()
Авторские украшения "Яскрава" - У подружек нет такого!
Добридень! Якісь дати, звісно, є вільні. Ви визначіться, яка зручніша дата, а я зможу точніше сказати чи вона вільна.
Таня, дякую!
Рада, що сподобалось! як щука перенесла температуру надворі? Влітку завжди хвилююсь що желе тече
Нуу)) Так би мовити, в останній вагон
Визначайтесь) Щоб я закупки планувала!
Меню не змінювала, ціни не переглядала. Підзбереться якась кількість - додам в файлик. А поки що в режимі тестовому))
Оте веселкове в стаканчиках - желе) Верхній, блакитний шар - лимонний сік з додаванням сиропу блу кюрасау (безалкогольного, для дітей робилось) - вийшло по 5 грн (там 1 грн - лише вартість стаканчику)
Ананас - не фруктовий, цей робився виключно з сира-шинки-ковбаси-оливок. По сумі вийшов в 250 грн, але ж і величезний був!!
Тістечко вафельно-шоколадно-горіхове - робила татові на ДН, не рахувала вартість, порахую за потреби.
Гриби фаршировані з перепелиним яйцем запечені - 5,5 грн
Канапе з сиру брі і полуниці - така сезонна вишукана смакота! - 6 грн
"грибочок" з черрі і перепелиного яйця, канапе з вареною ковбаскою і сосиски "кроха" в тісті - то все для дітей робилося, маленьке і цікаве- по 5 грн кожна закусочка.
Останнє фото - торт-морозиво. Всередині бісквітного кільця - морозиво- вагою він десь 700 грамів, діаметр - 24 см. Вартість - 80 грн.
Ирочка, завтра можно муж подъедет за заказиком в 16:30? И сумму, пжл, в ЛС.
Ирочка а ты делаешь котлеты по киевски?
Ирочка, щука очень понравилась! Очень хорошо доехала, включила кондиционер в машине на минимум, сама замерзла, но все доехало великолепно. Коробочки храню, обязательно привезу. Ирочка, у меня ж еще бронь на 12 ноября
![]()
Ирочка а меня просят 10 котлеток на 21 ..как у тебя с этой датой..и паштет спрашивают из чего и какой вес ты делаешь?
Ірино, мені ще соромніше, але таки спитаю: на 18 липня, на вечір, чи можна втулитися з невеликим фуршетиком?
(Сьогодні нові обставини з'явилися)![]()
Ірино, дуже дякую. Ви - богиня!
Ось меню:
- Тост Під горілочку - 10
- Рулетик з запеченої почеревини з маринованим огірочком - 10
- Стовпчики з баклажану, моцарели і помідора - 8
- Кулька з буряка, картоплі і оселедця - 10
- Млинці-торбочки з жульєном - 8
- Кошик з пармезану з креветкою і салатом - 10
- Закуска з сиру, печива, ананасу та желе - 10
- Канапе з паштетом, черрі та яйцем - 10
- Рулетки з яловичини з начинкою - 1 кг
- Соломка з сьомгою - 20
- Тістечко вафельно-шоколадно-горіхове - 15
- Млинці з маком - 20
Якщо треба щось скорегувати, я готова до діалогу...![]()
Ира, можно сделать на 1 августа заказ?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks