Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
И что это даст с практической точки зрения, окромя лишних дополнительных ограничений ?
Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
не знаю я коли він стихне. він спав. глибоко глибоко. а його розбудили розумієш? ти любиш коли тебе будять? я ні))) а заклади.. я коли приїхав з села, в якому прожив 17 років, поступати в ВУЗ, то мені було дещо дикувато слухати лекції на російській мові. ну стосовно термінів. і я, селюк, розмовляв російською набагато краще, ніж городське населення українською. чому?
Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
а з чого ти взяв що я "страдаю"? і так це не привід для війни. мені абсолютно байдуже хто на якій розмовляє. то було до того, що тут зчепились на цю тему, я і написав що коли б свого часу зробили по іншому, то за цей час це питання взагалі б зникло
З http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...BE%D0%B2%D0%B8
У 90-х р.р. XX ст. українська мова стала єдиною державною мовою в Україні та однією з трьох офіційних мов у Придністров’ї. До цього майже 300 років українська мова заборонялася, піддавалася репресіям або не мала повноправного державного статусу в тих країнах, до складу яких входили українські землі[3].