| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Журналістка та оператор Громадського взяті в полон представниками ЛНР
![]()
Журналістка Громадського Настя Станко та оператор узяті в полон представниками "ЛНР".
30 червня ввечері журналістка Громадського телебачення Настя Станко та оператор були взяті в полон представниками "Луганської народної республіки".Офіційних заяв з боку представників ЛНР з приводу цього інциденту досі не лунало.За непідтвердженими даними, журналісти були незаконно затримані у Луганській області під час виконання професійних обов'язків і наразі перебувають у Луганську в підвалі однієї з будівель в центрі міста.Колектив Громадського телебачення дуже стурбований захопленням журналістів і закликає тих, хто утримує Настю Станко, надати інформацію про цю ситуацію, про стан їхнього здоров’я, та умови, за яких журналісти будуть відпущені на свободу.
Я так понял, что АТО возобновлена, но военное положение не введено.
типа того. но дали команду на глобальную зачистку. блин только лажа - уже с утра пишут что террористы разбомбили два жилых дома. значит сральник сми будет распространять инфу что украинцы бомбят мирных жителей. надо журналистов сру сми тупо посадить в обезьянник и пока не закончится АТО чтобы ни звонка не могли сделать ни по интернету ничего передать.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Востаннє редагував Vozar: 01.07.2014 о 08:12
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
ВП должны в ВР еще "одобрить", АТО активизировали и это уже хорошо
Как все таки похожи два преза, один уже бывший и в изгнании
обажаю Кончаловского, человек который не боится говорить правду-матушку.
кто то может не видел, посмотрите Кончаловский об России.
http://www.youtube.com/watch?v=eufNblKL65s
ps путлер про террористов говорил
Востаннє редагував Netta: 01.07.2014 о 08:22
вот такой вот вопрос возник. А насколько реально обеспечить ВП на Донбассе?
ЗЫ ИМХО в течении недели мы получим ВП.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
В черном, в черном)))
Пете, не нравится когда обстоятельства его вынуждают делать не то что он хочет, а сейчас обстоятельства формирует ВР, КМУ и АТО с Кломойским, я лично жду чего то такого как с поджогом Майдана, который не хотел рассходиться.
первые ласточки
http://www.novostimira.com.ua/news_114393.html
плюс вчерашняя обработка внефракционных
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks