. .
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ой лишенько
Чому мені, та моїм рідним ніколи не зустрічалися оті соцопитувачі ?
Шо я та мій круг знайомих робит не так?
А тебе Юра опитували?
юра, займитесь делом
например здесь
пєтя як презідент це одно
а партія трохи інше
А де інші 59,5%? Не визначилися?
Власне, в Порошенко ніколи і не було особливого великого власного рейтингу, як і його партії. Його вибрали як компромісну кандидатуру, що і нібито проукраїнська, але яку і Схід повинен сприйняти як свою ділову людину.
Я бачив, тут не так давно RedFox писав про «провал» правих партій. Це ж теж саме – вибори президента та рейтинг партій різні речі. Більшість тих хто голосував за Свободу (і якому імпонує Правий сектор Яроша) цілком розуміли, що в якості Президент останні претенденти - зараз це чревате. Але це ніяк означає розчарування в правих їх нещодавніх прихильників.
І поки що я не бачу особливого розчарування в Порошенко. Усі очікують результату. Зараз АТО йде доволі успішно.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks