| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Только что:Олег Ляшко
10 хвилин тому · Відредаговане
Відбулося засідання РНБО. Рішення прийняті. АТО відновлена. Військовий стан на Донбасі введено. Тепер від слів до діла. Гнати терористів за 101 кілометр Можайського шосе. Головне, не зупинятися і не імітувати боротьбу.
Боже, допоможи Україні! Слава Україні! Смерть окупантам!
P.S. хрен успеешь за вами...
Распродаж неліквідів телемайстерні
Куплю несправні, розбиті монітори та телевізори LED, LCD, Plazma. Т. 067_316_56_07.
Myroslava Gongadze
11 мин. · Вашингтон ·
Поки засідає РНБО прес-секретар Державного департаменту США Джен Псакі заявила, що Сполучені Штати підтримають будь-яке рішення українського уряду щодо продовження антитерористичної операції. Вона підкреслила, що саме українська сторона виступила ініціатором перемир'я, яке, однак, підтримувані Росією сепаратисти відмовилися дотримуватися. Псакі заявила, що у них є численні повідомлення про атаки бойовиків на зміцнення українських військ і закликала Росію вжити всі очікувані від неї кроки для деескалаціі конфлікту.
А нельзя перенести пораньше?)) мне вставать рано![]()
Растения для сада и огорода - семена, рассада
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
ладно буду смотреть футбол...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks