| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я якраз говорив про теперішню владу!!! Уважніше читайте. Вже тепер людей били в Харкові. І вже тепер мітингувальників тримають під прицілом без пояснень.
І я не маю сліпої віри в ПС. Я вірю в кожного, хто зараз щось робить на користь Україні. Навіть в Свободу в моменти, коли вони саме так діють. На жаль, прикладів таких з боку ПР чи комуняк немає, а то б і в них вірив. Лише в такі моменти, звичайно.
Или Петр Алексеевич оптимист до идиотизма или мы чего-то не знаем .
http://censor.net.ua/news/291718/por..._ili_mesyatsev
Страна дуреет, но идёт вперёд!
так чому у ПС є питання до нафти, а не до влади? я саме це запитую.
читаю уважно, на місцях залишилася влада януковичейУважніше читайте.
я про сліпу не писала.Вже тепер людей били в Харкові. І вже тепер мітингувальників тримають під прицілом без пояснень.
І я не маю сліпої віри в ПС.
ПС-нафта на користь бєні бачу, розмова ж про діі ПС на НПЗ.Я вірю в кожного, хто зараз щось робить на користь Україні.
Arsen Avakov
Щойно ·
Бой на окраине Славянска. Танк террористов, ворвавшийся в рамках "мирного процесса от ДНР" на блокпост №1 наших подразделений АТО возле Славянска - уже металлолом. Капитан Сидорин! Молодца! Из бригады особого назначения Национальной Гвардии Украины - точным выстрелом гранатомета! Представлю к награде!
Два тезиса: 1.Подонки любой ценой пытаются раздувать войну - Погодите, еще не вечер. 2. Русские танки хорошо горят! Отвечаем на любое нападение адекватно!
Держитесь ребята!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks