Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 113 з 375 ПершаПерша ... 1363103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123163213 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7493, показано з 2 241 по 2 260.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

NortonCommander
    Guest

Типово

Цитата Допис від Travva Переглянути допис
    ви впевнені, що бачили все ? і "без цензури" також ?
    бо якщо б бачили, то смішно не було б, гадаю )))))))
    а страшно? ))))

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

ви впевнені, що бачили все ? і "без цензури" також ?
    бо якщо б бачили, то смішно не було б, гадаю )))))))
    это там где он с голой дупой пытается экранному пирату люлей навешать?ну смешно ведь!
    Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
    "В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
    а страшно? ))))
    палітра думок і відчуттів дуже багата, але з одним сенсом - : :

NortonCommander
    Guest

Типово

палітра думок і відчуттів дуже багата, але з одним сенсом - : :
    та таки так. якось мені "підфартило" побачити пару кадрів ггг

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Цитата Допис від danet Переглянути допис
    а кто-нибудь знает нормальные харьковские форумы?как обстановка вгороде? сегодян романенко на ФБ такое коммент остаавил: "В одном из харьковских ателье шьют 15 тыс шевронов ХНР. Это так, пока вы словесный бисер мечете в ожидании чуда от ПАПа" . у гепы неизлечимая инфекция сепаратизма?
    Этот вполне нормальный
    http://www.kharkovforum.com/forumdisplay.php?f=3
    Вот вы поедьте в Киев зарегистрируйтесь и спросите, что это они себе думают))

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Opium Переглянути допис
    Крымчане хотели пенсий, как в России, в ответ на что Россия отменила выплату пенсий россиянам, чтобы не обмануть ожиданий крымчан. Дипломатично, я считаю.
    побільше б таких новин про радощі повернення

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

Цитата Допис від mann Переглянути допис
    Этот вполне нормальный
    http://www.kharkovforum.com/forumdisplay.php?f=3
    Вот вы поедьте в Киев зарегистрируйтесь и спросите, что это они себе думают))
    да знаю я эти регистрации сегодняшним днём,угадаю примерный диалог:
    -здравствуйте,хочу спросить,как настроение в городе,что вы думаете о ХНР
    -водки нет иди домой
    баннн!
    )))

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Цитата Допис від danet Переглянути допис
    да знаю я эти регистрации сегодняшним днём,угадайте примерный диалог:
    -здравтсвуйте,хочу спросить,как настроение в городе,что вы думаете о ХНР
    -водки нет иди домой
    баннн!
    )))
    Ну, можно зарегистрироваться и для начала уточнить, есть ли водка)
    Это их подготовит.

Дописів
    39 400

Типово

НАТО может предоставить Украине EUR 12 млн. на оборонную реформу

Як повiдомляє агентство "Iнтерфакс-Україна", вiдповiдне рiшення було ухвалено в середу, 25 червня, на засiданнi НАТО на рiвнi мiнiстрiв закордонних справ у Брюсселi. "Сьогоднi було ухвалено загальне рiшення про створення фонду, без конкретних деталей", - сказали в прес-службi.

Водночас iнший представник НАТО повiдомив, що загальний обсяг фонду може становити €12 млн на два-три роки.

Kotov
    Guest

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    Як повiдомляє агентство "Iнтерфакс-Україна", вiдповiдне рiшення було ухвалено в середу, 25 червня, на засiданнi НАТО на рiвнi мiнiстрiв закордонних справ у Брюсселi. "Сьогоднi було ухвалено загальне рiшення про створення фонду, без конкретних деталей", - сказали в прес-службi.

Водночас iнший представник НАТО повiдомив, що загальний обсяг фонду може становити €12 млн на два-три роки.
    Тьфу. Хватит лишь на будку для собаки на даче какого-нибудь генерала.

Дописів
    35 019

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис

Такую.
    Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
    Datex Lab

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    жлоби)

NortonCommander
    Guest

Типово

пропоную всім русофілам авку для форума. щоб зразу було ясно хто чим дихає

Дописів
    39 400

Типово

В Україні сьогодні, 25 червня 2014 р., офіційно опублікований закон 1313-VII "Про внесення змін до законів України щодо боротьби з тероризмом". Закон опублікований в газеті "Урядовий кур'єр".

Цей закон набирає чинності на наступний день після його опублікування.

Зокрема закон включає до повноважень суб'єктів, які безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом в разі залучення до проведення антитерористичної операції - забезпечувати із застосуванням наявних сил та засобів виконання завдань щодо припинення діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

Також сили АТО можуть брати участь у затриманні осіб, а у випадках, коли їх дії реально загрожують життю та здоров'ю заручників, учасників антитерористичної операції або інших осіб - їх знешкоджувати.

Крым того, у ситуаціях, пов'язаних із вчиненням або загрозою вчинення терористичного акту, спеціальні підрозділи, які безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом, мають право проникати на захоплений терористами об'єкт; зберігати речові докази, документи, речі та цінності.

До повноважень учасників АТО також увійшли: випередження дій терористів, що можуть призвести до техногенно-небезпечних наслідків; звільнення заручників; роззброєння та охорона осіб, затриманих під час проведення антитерористичної операції.

Закон також зараховує до суб'єктів боротьби з тероризмом Держслужби спецзв'язку, Службу зовнішньої розвідки та ін.

Також згідно із законом, Державна прикордонна служба України тепер може надавати силам АТО необхідну допомогу на всій території України під час проведення АТО, а не тільки на території пунктів пропуску через держкордон.

Управління державної охорони також має надавати Антитерористичному центру при Службі безпеки України необхідні сили і засоби і забезпечувати їх ефективне використання під час проведення антитерористичних операцій.

Також закон надав Міністерству оборони України, органам військового управління, військовим частинам Збройних сил України право забезпечувати захист від терористичних посягань об'єктів і майна Збройних сил України, зброї масового ураження, ракетної і стрілецької зброї, боєприпасів, вибухових і отруйних речовин, що знаходяться у військових частинах або зберігаються у визначених місцях; організовувати підготовку та застосування сил і засобів сухопутних військ, повітряних сил, військово-морських сил Збройних сил України в разі вчинення терористичного акту в повітряному просторі, у територіальних водах України і т.д.
    http://www.ukurier.gov.ua/uk/article...-prohodzhenny/

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

ничего,***,нормально сделать не могут

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

В Україні сьогодні, 25 червня 2014 р., офіційно опублікований закон 1313-VII "Про внесення змін до законів України щодо боротьби з тероризмом". Закон опублікований в газеті "Урядовий кур'єр".

Крым того, у ситуаціях, пов'язаних із вчиненням або загрозою вчинення терористичного акту, спеціальні підрозділи, які безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом, мають право проникати на захоплений терористами об'єкт; зберігати речові докази, документи, речі та цінності.

До повноважень учасників АТО також увійшли: випередження дій терористів, що можуть призвести до техногенно-небезпечних наслідків; звільнення заручників; роззброєння та охорона осіб, затриманих під час проведення антитерористичної операції.

Закон також зараховує до суб'єктів боротьби з тероризмом Держслужби спецзв'язку, Службу зовнішньої розвідки та ін.

http://www.ukurier.gov.ua/uk/article...-prohodzhenny/
    это такой тонкий троллинг или очепятка по фройду?

Aries_
    Guest

Типово

НАТО может предоставить Украине EUR 12 млн. на оборонную реформу

Просто нереальные деньжищи, еще и на 2-3 года!!! Спасибо нате за реально мощную помощь!!!

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Aries_ Переглянути допис
    Просто нереальные деньжищи, еще и на 2-3 года!!! Спасибо нате за реально мощную помощь!!!
    гроші на реформу структури, не на озброєння

"Речь не идет о прямой военной помощи, а что касается поставок военной техники, то это компетенция стран-членов НАТО, а не организации", - подчеркнул он.

"Мы уже более 10 лет работаем над реформой оборонного сектора Украины. Сейчас мы обсудим, как расширить сотрудничество в этой сфере с новой демократической администрацией", - сказал он.http://interfax.com.ua/news/political/210518.html

Звідки Ви
    Дніпро - Tallinn
    Дописів
    15 068

Типово

було?
    http://intvua.com/accents/97447-u-lu...nakv-vdeo.html

До Луганська увійшла колона танків без розпізнавальних знаків, передає ТВі.

Очевидці, котрі зафіксували пересування техніки містом, повідомляють: колона з БТРів танків та вантажівок, в яких перебувають озброєні люди, пройшла містом зі сторони Краснодару на світанку.

Дописів
    8 672

Типово

Цитата Допис від Aries_ Переглянути допис
    а сколько там путя яныку давал? 5 или 15 млн.дол? и на все) забылось

Сторінка 113 з 375 ПершаПерша ... 1363103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123163213 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті