| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
нам бы щас спец по вооружению, а не по разоружениюВ 1993–1997 гг. — атташе, третий, второй секретарь Департамента военного контроля и разоружения МИД Украины
"Если страна, выбирая между войной и позором, выбирает позор, она получает и войну, и позор" Уинстон Черчиль.
![]()
Цитата:
"Ехал вчера в поезде в Киев увидел вот такую картину и задумался...
На первом фото боец Национальной Гвардии,который спит на вещмешке, в берцах, каска пристегнута. У него есть три часа, что бы поспать. Потом в часть, потом распределение, потом - война.
На втором фото, ребенок, беззаботно спит, тоже куда-то едет, не знаю куда они с мамой едут,но его сон спокоен. Зато Я точно знаю, что вот тот, который взрослый и в форме, в берцах спит на верхней полке, едет на войну, для того, что бы вот, который тот мелкий, который с соской во рту, сопит на нижней полке, спал спокойно, рос спокойно, учился в школе, поступил в институт и создал семью в нормальной стране в УКРАИНЕ, в которой нет войны! " (с)
Просто цитата:
"Володіння зброєю - обовязкова умова свободи як психологічної, так і фізичної. У чому сенс будь-якої зброї: вона дає перевагу над суперником. Ми вже переконались, що для ПР її заборона не є перешкодою, і при штурмах Майдану вони цю перевагу мали. Якщо б на Майдані була хоча б чверть людей зі зброєю, перевага була б на їхньому боці. Якщо ж звичайний злодюжка захоче когось пограбувати, він буде знати, що, цілком можливо, в жертви під пальтом є Glock 26 або Walther PPK. Історичний факт: у 1980 р. в американському місті Кеннесо ввели закон про обов'язкову наявність принаймні одного вогнепала на житло. За 34 роки там вбили 3 (!) людини, 2 з них - ножами. Зброя не вбиває, а полегшує цей процес. "Я не знаю, якою зброєю буде вестися 3 світова війна, але в 4 будуть воювати палками і каменями" - Ейнштейн. Придурки будуть вбивати незалежно від того, є в них (не)законний вогнепал, чи просто бита." (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks