| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
наверное завтра-послезавтра
http://censor.net.ua/news/290065/sil...k_lugansku_smi
Здесь ничего хорошего уже не случится …
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
а ляшко в фб пише
https://www.facebook.com/O.Liashko/p...58487020886565
Олег Ляшко
5 год. ·
Мій план для Донбасу
Наслідки відкриття нашого кордону з Росією вкрай плачевні. За останніми даними наших спецслужб, у районі Сніжного, Тореза, Д'яково, Дмитрівки, Бірюково, Ровеньків, Свердловська зосереджено до 10 тисяч бойовиків, озброєних найсучаснішою російською технікою. Частина з них російські найманці, частина - місцеві зрадники.
За даними нашої розвідки, Росія відновила концентрацію військ і техніки (танки, бтр, артсистеми, літаки) на кордонах України з Харківською, Донецькою і Луганською областями. У Ростовській області сформовано "миротворчий" військовий контингент, який, припускають, може висунутися для допомоги терористам на Донеччині. У Білгородській області спостерігається концентрація переодягнених у цивільне російських військових, а також членів добровільних воєнізованих формувань. Треба зважати також на те, що з Донеччини на Харківщину йде зараз чималий потік біжинців, серед яких є і терористи. Не виключено, що усі ці люди ближчим часом будуть задіяні у спецоперації по дестабілізації ситуації на Харківщині.
.......
Отэто... Где ж мы столько рефрижераторов на них возьмем?![]()
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
Кандидат политических наук (1995). Владеет английским, русским и польским языками.
С 1996 по 1999 год — пресс-секретарь, первый секретарь Посольства Украины в Республике Польша.
С 1999 по 2001 год — старший координатор Программы ПАУСИ (Польско-украинско-американская Инициатива о сотрудничестве) на Украине.
С 2001 по 2004 год — советник Посольства Украины в Финляндской Республике.
С сентября 2004-го по август 2006 года — советник-посланник Посольства Украины в Республике Польша.
С августа 2006-го по декабрь 2007 года — пресс-секретарь МИД Украины.
С 4 декабря 2007 года[1] по 9 октября 2012 года — Чрезвычайный и Полномочный Посол Украины в Финляндии.
С 3 октября 2008 года[2] по 9 октября 2012года[3] — Чрезвычайный и Полномочный Посол Украины в Исландии по совместительству.
С 2012 года — посол по особым поручениям. Специальный представитель действующего председателя ОБСЕ по урегулированию конфликтов[4].
С 27 февраля 2014 года исполняющий обязанности Министра иностранных дел Украины[5].
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
я в непонятках)))читаю весь вечер возмущения братьев,почему это миллер поехал в киев, а не киев шкрябается под дверью кремля ,пытаясь хоть какую-то цену на газ получить))))
думаю, и правда почему,то пыжатся,пальцы веером,думаю и правда чего это они в киеве
а оно вон что может быть,ну посмотрим, а то фейков сейчас кучи кучные
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks