Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 17 з 324 ПершаПерша ... 78910111213141516171819202122232425262767117 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6472, показано з 321 по 340.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

И не цитируйте их пожалуйста - не затрудняйте работу модераторов. (если очень хочется "..." или "свинячий визг" вместо сообщения)
    Homo homini lupus est
    Зачем плести интриги, когда они сплетены? Остаётся только вовремя дёргать за нужные ниточки.

Звідки Ви
    Каменское
    Дописів
    1 734

Типово

Цитата Допис від favorites.com.ua Переглянути допис
    5 и 7 корридор - гетто-резервации
    2 этаж с нарами - это жостко... как можно в таких условиях еще и детей рожать...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Цитата Допис від Travva Переглянути допис
    та нє...нам вони самим потрібні.
    он - в США людей багато
    Ну и наших людей надо тренировать
    Homo homini lupus est
    Зачем плести интриги, когда они сплетены? Остаётся только вовремя дёргать за нужные ниточки.

Дописів
    21 333

Типово

Цитата Допис від s_small Переглянути допис
    За девочек в плен ни кого не брать, а так пауки в банке пожирают друг-друга...........
    http://v-n-zb.livejournal.com/7167269.html
    Из каментов:
    а помните, как писали про 37 год, там тоже "враги народа" просили дать перед смертью поговорить со Сталиным? Всё тоже...
    Люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы и принимают неудачные решения, но не способны осознавать свои ошибки...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Цитата Допис від univer Переглянути допис
    без зубов свистеть не получится
    Ггг, это смотря без каких
    Шура вон как свистел хорошо, пока зубы не вставил
    Homo homini lupus est

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Красота то какая!
    Homo homini lupus est

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

Цитата Допис від Тасюня Переглянути допис
    Что там было?
    Сюжет про Россию,150 км от Москвы и такая .опа!
    Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
    "В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко

Звідки Ви
    Каменское
    Дописів
    1 734

Типово

Цитата Допис від danet Переглянути допис
    Сюжет про Россию,150 км от Москвы и такая .опа!
    ага, уже увидела, спасибо)

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Я-не-Я Переглянути допис
    Ну и наших людей надо тренировать
    нехай вони до нас) і допожуть і навчать

Красота то какая!
    так. наче там так і було .

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    26 168

Типово

Красота то какая!

Лепота... (с)
    Страна дуреет, но идёт вперёд!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    5 007

Типово

Красота то какая!
    І пиво в Москві по 6 гривень.
    Ремонт плазмових , рідкокристалічних та лед телевізорів. 097 361 сім сім 19 або 066 635 вісім 1 76. Роман.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 109

Типово

Либо журналисты что-то напутали, либо Россия собирается нанести удар либо по Харьковской, либо по Сумской области http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/06/15/7029126/
    "Если страна, выбирая между войной и позором, выбирает позор, она получает и войну, и позор" Уинстон Черчиль.

Звідки Ви
    Днепропетровск,Левобережный
    Дописів
    1 853

Типово

краматорск
    Читать
    Alex Li
    @Lupus4

#Краматорск был слышен довольно сильный взрыв,люди говорят в районе меловых пытались сбить вертушку,не попали,ушла на Славянск

Дописів
    4 792

Типово

Цитата Допис від Dlyk Переглянути допис
    Либо журналисты что-то напутали, либо Россия собирается нанести удар либо по Харьковской, либо по Сумской области http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/06/15/7029126/
    Понравился комментарий
    гидко жити в Россії, краще померти в Україні...

Звідки Ви
    Днепропетровск,Левобережный
    Дописів
    1 853

Типово

Цитата Допис від Dlyk Переглянути допис
    интеру разве можно верить?
    В сторону границы Украины в Ростовской области и со стороны Калуги движутся колонны военной техники численностью около 200 единиц.

Об этом сообщает телеканал «Интер«.

В штабе антитеррористической операции заверили: украинские военные на границе находятся в полной боевой готовности.

За эти сутки попыток прорваться с той стороны не было.

Источники InfoResist также фиксируют передвижение большой колонны военной техники. Данные о передвижении колонны появлялись вчера, сегодня также эта информация подтвердилась.

Kotov
    Guest

Типово

Красота то какая!
    Тільки не площа, а хутор Степана Бандери. )

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Ггг, утянул с Одесского форума, ржаку:
    Сестра дзвонить з Москви, питає, чи ми живі тут, і хоче передать якусь передачу... Ще питає чи працюють у нас магазіни і аптєки... Та жизнь тут, сложна канєшно, кажу, воєнне положеніє, кровіще, кишки на деревах висять, частічний канібалізм.... ще в мене найшли томік Єсеніна, то на мене тут охота зараз і облави... Про магазіни і аптєки нічого не знаю, бо я з нового року з погріба не вилазив, шо я ідіот... З предметів першої необходімості давно нема нічого... Передай, кажу, якшо можна питьєвої води, зеленки і пару бинтів (можна не стєрільних)...
    Ну і як місце останеться, то літр Хеннесі ХО, банку чорної ікри (та не отіє ***ні з якогось худого осєтра, а такої малосольної, з бєлуги, мелкозернистої, і дивись щоб на базарі вони тобі її ложкою не залізною давали пробувать, а фарворовою, бо вона од залізної портиться)... ну ще може дюжину устріц, Белон номер 2, тільки щоб лід був із Франції, а не з Росії... Тут цього зараз особо не хвата... А потом всплакнув, і поклав трубку... Ізвіні кажу нє магу говоріть, начинається бомбьожка, а потом намаз за Бандеру, врем’я нема... І як узнають, що мені був входящий з Москви, то мені тоді точно пісдєц...
    Homo homini lupus est

Дописів
    46 288

Типово

Читаем. Думаем. Сегодня это практически "вторые" руки.

" Провів декілька днів у Луганській області. Зустрівся з бійцями добровольчих батальйонів, відрядженими міліціонерами, керівництвом з боку МО та МВС, місцевим населенням. Вчора доповів ситуацію Президенту. Негайно були підписані доручення щодо організаційних проблем та додаткового забезпечення військовиків.*
    Після цього Порошенко продовжив наради по керівництву військами.*
    Народ! Я все розумію - завищені очікування, партійні образи, бажання викинути негатив. Але істерію треба припинити. Невже вам так треба прес конференція? Невже Майдан не навчив того, що самі по собі виступи не дають результату?*
    Звертаюся до тих, хто чує: вперше за останні місяці Українська Армія веде військову наступальну операцію із залученням десятків тисяч людей. З півночі Луганської області і з півдня Донецької області наші війська просуваються вздовж державного кордону щоб припинити вільне постачання терористів і бандитів з території РФ. Вони роблять те, що побоялося, не хотіло чи не змогло зробити тимчасове постреволюційне керівництво.*
    Ще буде час вияснити, хто зупиняв силовиків, які стояли на старті АТО по звільненню приміщень Донецької та Луганської ОДА від купки терористів. Тепер тільки в місті Донецьку понад 5 тисяч до зубів озброєних бандитів. Хто під міжнародним тиском відвів військовиків, які вийшли в центр Слав'янська. А тепер це багатостраждальне окуповане диверсантами місто стало магнітом, що притягує тисячі фашистів з РФ. Хто скасував рішення про перекриття кордону військами. Результатом стало вільне проникнення тисяч диверсантів, стрілецької зброї, протиповітряних та протитанкових ракет, мінометів, зеніток і навіть танків.*
    Тож повторюю: зараз нарешті йде наступальна військова операція. Кліщі українських сил стискаються. Підтвердженням цього став великий бій в районі містечка Д'яково, де наші розгромили три конвоя з живою силою, зброєю і технікою для терористів. Так, три танки з п'яти прорвалися. Але фактом стало знищення півтори сотні бойовиків, захоплення військових вантажів і - головне- перекриття двох найкоротших доріг для постачання в Донецьк і Слав'янськ ворожої живої сили і техніки.*
    Не можливо недооцінити психологічну вагу цієї перемоги. Бій відбувся біля легендарної Савур- могили, уславленої козаками і солдатами другої світової. Тепер там українські війська декілька днів громили новітніх загарбників- ватників !*
    І якщо ще місяць назад майже неможливо було добитися результативної стрільби на враження ворога, то зараз психологічна межа пройдена. Все більше наші війська опановують науку цієї гібридної війни.*
    Так, дії українських сил ще далекі від оптимальних. Відчувається зрада, непрофесіоналізм і плачевний стан забезпечення. До речі, 500 млн зекономлених на другому турі виборів Президент розпорядився віддати на потреби закупівель Міноборони.*
    Бісить те, що на рахунках силовиків понад 7 млрд невикористаних коштів ! Не сумніваюся, що винні скоро понесуть відповідальність. Зрадників виловлюють, непрофесіоналів звільняють, нова техніка йде у війська. На очах створюються нові підрозділи з новою технікою для нових потреб цієї війни. Люди повні рішучості і віри в перемогу. Пересвідчився в цьому сьогодні на полігоні Нацгвардії, де готується батальйон "Донбас" Семена Семенченка.*
    В найближчі дні Президент внесе на розгляд ВР кандидатури нових силовиків. Це зніме, нарешті, питання партійних квот і протистоянь відомств. А відтак - український наступ стане потужнішим.*
    Давайте кожен щось робити для цього. Або хоча б не заважати роботі тих, хто взяв на себе персональну відповідальність."

https://m.facebook.com/EuroMaydan/posts/634811663281841
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    10 138

Типово

Цитата Допис від koyanis Переглянути допис
    Угу из Калуги - практически из Москвы и сразу на Ростов. А поездом чего не слабо. Фейк.
    Чойта сразу фейк? Не на Ростов а к границе и почему техника не могет двигаться из двух точек сразу?
    В сторону границы Украины в Ростовской области и со стороны Калуги движутся колонны военной техники численностью около 200 единиц.

watra
    Guest

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Читаем. Думаем. Сегодня это практически "вторые" руки.
    ...Ще буде час вияснити, хто зупиняв силовиків, які стояли на старті АТО по звільненню приміщень Донецької та Луганської ОДА від купки терористів. ...
    Так, дії українських сил ще далекі від оптимальних. Відчувається зрада, непрофесіоналізм і плачевний стан забезпечення....
    До речі, 500 млн зекономлених на другому турі виборів Президент розпорядився віддати на потреби закупівель Міноборони.
    Бісить те, що на рахунках силовиків понад 7 млрд невикористаних коштів ! Не сумніваюся, що винні скоро понесуть відповідальність. Зрадників виловлюють, непрофесіоналів звільняють, нова техніка йде у війська. Давайте кожен щось робити для цього. Або хоча б не заважати роботі тих, хто взяв на себе персональну відповідальність.
    а давайте, він не буде казати що робити народові...

Сторінка 17 з 324 ПершаПерша ... 78910111213141516171819202122232425262767117 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті