| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Гггы, до сих пор помню украинскую озвучку сериалов "Альф", "Вавилон-5" и пр. на АйСиТиВи и "1+1", и не могу воспринимать их в другом формате. Да все фильмы и сериалы которые я видел на украинском - на порядок лучше, чем при русской озвучке. Да, и список тут можно пополнить огромным количеством медийных продуктов на украинском, которые гораздо луче, своих российских аналогов.
Я вообще, за то, чтобы всё ТВ у нас было на украинском. Хех, тем более, что я не смотрю ящик (вообще от слова абсолютно) уже лет 5 ))
ИМХО, он вообще не нужен современному человеку, у которого есть инет![]()
Востаннє редагував Я-не-Я: 11.06.2014 о 01:00
Homo homini lupus est
Зачем плести интриги, когда они сплетены? Остаётся только вовремя дёргать за нужные ниточки.
Нещодавно тут обговорювали кордон з cусідами... Приєднуйтесь до обговорення реального проекту:
Будуємо 10-и метровий бетонний кордон з Росією.
Хотела на Севинфо разместить, но я там не зарегистрирована. У них тема есть о памяти павшим за свободу... это их герои. Может, кто-то из наших форумчан там общается, пусть скинет ссылку. Вдруг опознают...
Не для слабонервных.
http://archerss.livejournal.com/5847...age=2#comments
Белорусский язык своеобразен, но абсолютно понятен для знающих украинский. А вот для россиян ....
Как тест, кто из знающих украинский, не поймёт о чём поют сябры-бялорусы? http://www.youtube.com/watch?v=2zhKeUyNKq4&feature=kp
"Если страна, выбирая между войной и позором, выбирает позор, она получает и войну, и позор" Уинстон Черчиль.
нагадаю :
2006 рік
До 1 вересня, початку дії постанови Кабміну про сімдесятивідсоткові квоти для української мови в кінотеатрах, залишається ще 5 місяців, а дистриб’юторська компанія B&H Distribution оголосила про вихід у прокат продубльованого українською мовою тривимірного анімаційного фільму “Cars” (“Тачки”) виробництва Walt Disney/Pixar.
“Тачки” вже зараз обіцяють стати головним мультфільмом року, продовживши традицію таких мегауспішних проектів, як “Шрек”, “Льодовиковий період”, “В пошуках Немо”, “Корпорація монстрів”, “Суперсімейка” чи “Життя жуків”http://www.telekritika.ua/culture/20...eme_page=1080&
------------------------------
за фільми з українським дубляжем, субтитрами компаніі отримують податкові пільги - така мотивація.
"З А К О Н У К Р А Ї Н И Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів"
Норми цього Закону поширюються також на телерадіоцентри та
підприємства поліграфії
Не застосовуються норми державної підтримки до засобів
масової інформації:
рекламного характеру;
еротичного характеру;
заснованих за участю юридичних або фізичних осіб, до сфери
діяльності яких входять виробництво та постачання паперу,
поліграфічного обладнання, технічних засобів мовлення;
заснованих в Україні міжнародними організаціями або за участю
юридичних чи фізичних осіб інших держав, осіб без громадянства;
у яких понад 50 відсотків загального обсягу випуску
становлять матеріали зарубіжних засобів масової інформації. @
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks