Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 152 з 387 ПершаПерша ... 52102142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162202252 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7725, показано з 3 021 по 3 040.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від on-off Переглянути допис
    Так инет ресурсы уже объединяют . Судя по Вашим ссылкам)))
    у Сергова дужки кращі.
    ресурси об'єднали кілька років тому і це не допомогло януковичам. все не об'єднаєш через вплив кількох країн та боротьбу алєгархів за чиєсь та державні гроші.

Зы пойду ка я домой
    ну навєрноє.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  E0D3qz1Uwqk.jpg
Переглядів: 166
Розмір:  63,6 КБ
ID:	1496224
    Homo homini lupus est
    Зачем плести интриги, когда они сплетены? Остаётся только вовремя дёргать за нужные ниточки.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Так цього і хочуть. Половину а то і більше.
    22 мільйони загорнулися у простирадло і пішли на цвинтар.

Moderator
    Киноман года 2013
    Дописів
    49 184

Типово

Під час спроби переговорів з "ДНР" почалася стрілянина. Є жертви
    В Артемівську представники терористичної організації "ДНР" спробували провести переговори з командиром танкової частини.
    Як повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації, під час "бесіди почалася стрілянина, в результаті якої є вбиті і поранені".
    З якого боку жертви, не уточнюється.
    Крім того, повідомляється що бойовики залишили будівлі прокуратури та банку в Артемівську, проте місце їхньої передислокації невідоме.
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/06/10/7028652/

Звідки Ви
    Днепропетровск,Левобережный
    Дописів
    1 853

Типово

к чему бы это?
    На Лайфньюс выложили обращение матери Пономарева. он действительно задержан, и просит его освободить

Дописів
    1 846

Типово

Кацапы говорят : Вы не гостеприимны, у Вас на столбе при выезде с пограничного кпп надпись НЕХ*Й ШАСТАТЬ.
    Объясняем : для нормальных людей там написано : НЕХАЙ ЩАСТИТЬ, а вам п*дарасам, реально тут нех*й шастать.

Дописів
    39 400

Типово

Кордон з Росією буде закрито, для цього зараз шукають необхідні методи та засоби

Про це сьогодні в ефірі “5 каналу” сказав радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передає Еспресо.TV

“Різні способи треба розглядати, але звичайно – кордон будемо закривати. Для цього зараз встановлюються необхідні засоби і методи”, - сказав представник МВС.

Відповідаючи на запитання, чи не розглядається варіант замінування кордону з Росією, Геращенко сказав: “Мінування власної території – це небезпека для громадян України, для тварин. Це непрості питання. Хоча національна безпека важливіша, але потрібно зважити всі "за" та "проти". Є досить методів боротьби і без мін, але вони вимагають грошей і часу. У нас зараз немає ні того, ні іншого”.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 377

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    а. ну тоді знов йдіть уважно на хер.
    А на Грушевского от этого появится брусчатка)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Бгг
Назва:  x-xReivZGtk.jpg
Переглядів: 139
Розмір:  22,7 КБ
ID:	1496228
Назва:  GQFb2mReyIg.jpg
Переглядів: 153
Розмір:  19,8 КБ
ID:	1496229
    Homo homini lupus est
    Зачем плести интриги, когда они сплетены? Остаётся только вовремя дёргать за нужные ниточки.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 377

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    хочу, щоб Ви хорошенько закріпили: в цій країні такий прес можливий тільки за умов 146% люмпенізаціі кісєльом. за два роки не впораються, хіба що знищуть половину населення.
    Чего половину?)))
    Всего то 45% надо)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    39 400

Типово

Премія за участь в АТО виплачена всім резервістам, - Нацгвардія

Добові і премія за участь у діях антитерористичної операції (АТО) виплачена всім резервістам в повному обсязі згідно з чинним законодавством. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної гвардії України.

"Після повернення з зони АТО, резервістам в посвідченні про відрядження штабом Північного територіального управління було зроблено відповідний запис із зазначенням населеного пункту р. Павлоград, де з ними проводилися навчально-методичні збори. По прибуттю всіх військовослужбовців в Київ з пунктів несення служби їм будуть зроблені відповідні додаткові записи із зазначенням інших населених пунктів, куди вони згодом були передислоковані і виконували службово-бойові завдання, покладені на Нацгвардію", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, добові і премія за участь у діях АТО виплачена всім резервістам в повному обсязі згідно з чинним законодавством.

Зараз проводяться роз'яснювальні бесіди керівництвом Північного територіального управління Національної гвардії України щодо врегулювання проблемних питань.

У прес-службі також повідомили, що з ініціативи командування Національної гвардії України в пункт 19 статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту" будуть внесені зміни щодо вступу в категорію резервістів і військовозобов'язаних, які брали участь у проведенні АТО, статусу учасників бойових дій.
    --------------------

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

сайт руссовесна, типо их официальный
    Ранее ряд СМИ со ссылкой на представителей ополчения сообщили об отстранении мэр Славянска Вячеслава Пономарева от должности и об его аресте.

В настоящий момент Пономарев занимается восстановлением энергоснабжения в городе.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Кстати, вариант:
    "Интересную историю поведал боец Национальной Гвардии, которая произошла с ним в начале мая,в одном из районов Донецкой области.
    Шли они колонной из 7 БТР и 60 бойцов, и как тогда было принято, появились "мирные жители": истеричные тетки и местная алкашня. Начали верещать и блокировать технику, а в засаде в метрах 50 притаились русские журналисты, снять очередной сюжетец.
    Командир, в ВВ прослужил 15 лет, к стати на Майдане был, и ни кого особо не жалел, не долго думая, достал телескопическую палку,отдал приказ: "Делай как я!". Далее с криком: " Россия, Россия, за Путина!", кинулся на толпу. Все бойцы, за ним, так за 2 минуты, толпу разогнали. Сюжет для Киселева получился не очень, а колонна поехала дальше."
    Homo homini lupus est

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 136

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    А на Грушевского от этого появится брусчатка)))
    За один день? Нє.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Ссори за офтоп. Среди смешных картинок по теме, нашлась одна не по теме но тоже очень смешная. Можно провести некоторые аналогии и с руководством разных стран:
Назва:  FI-Yv2-7Dy4.jpg
Переглядів: 180
Розмір:  103,6 КБ
ID:	1496233
    Homo homini lupus est

Звідки Ви
    Бенинград
    Дописів
    2 565

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Да забудьте про Витю.
    Нет его.
    И не будет никогда.

И Крыма нет.
    И горе и слезы во многих семьях.

А об адекватности цены - каждому решать.
    Блин первый раз соглашусь с автором этих строк..куча мессаг вызывала жуткий негатив и фуфуфу ..но тут сказал как я сам думаю..

Перетянул на пар уже 3 человека

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Цитата Допис від Tirrle Переглянути допис
    Блин первый раз соглашусь с автором этих строк..куча мессаг вызывала жуткий негатив и фуфуфу ..но тут сказал как я сам думаю..
    Ну, и на старуху бывает проруха, как говорится.
    Правда стоит учитывать, что до этого сообщения он тут сам Батона 3 страницы вспоминал, а потом извернулся и выдал свой месседж.
    Homo homini lupus est

Звідки Ви
    Город на Днепре
    Дописів
    29 698

Типово

На Ictv Богословская опять с шуфричем сцепилась
    Здесь ничего хорошего уже не случится …

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 109

Типово

Цитата Допис від CEugene Переглянути допис
    Это пять.
    Homo homini lupus est

Сторінка 152 з 387 ПершаПерша ... 52102142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162202252 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті