Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
похоже, правда
Як повідомляє Донецька обладміністрація, близько 13:00 озброєні люди прибули на дамбу стратегічного об'єкту.
"Без відома співробітників КП "Вода Донбасу" вони підняли щити на дамбі і почали скидання води в русло річки. Суттєвої загрози прилеглим населеним пунктам це не несе", - наголошується в повідомленні.
Разом з тим про плани озброєних людей на даний момент нічого не відомо, представники облдержадміністрації з'ясовують плани загарбників з метою запобігання надзвичайній ситуації.
"Із загрозою застосування сили вони зажадали від співробітників відкрити шлюзи. Співробітники відмовилися виконувати накази, які можуть призвести до жертв і затопленню 6 населених пунктів, розташованих нижче водосховища", - зазначають в ОДА.
Згодом стало відомо, що терористи мають намір підірвати дамбу на цьому водосховищі. Про це повідомив спікер АТО Владислав Селезньов.
За його словами, українські військові вживають заходів, щоб запобігти техногенній катастрофі. Дії бойовиків можуть призвести до затоплення населених пунктів на Донеччині.
Заколки и бантики, ободки ручной работы
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Ну дык сегодня угандонцы захватили дамбу и авиазавод.
И ничего, что это маленькая дамба и ангар с парой станков.
Зато картинка красивая и слова страшные.
Этот маленький авиаремонтный завод, кстати, по оборудованию ничем не отличается от ангара в котором к машинокомплектам прикручивают колеса и варят кузова грузовичков-полуторок из труб и листов.
Но звучить и внушаить...
Экс-премьер России: Авантюра Путина на Донбассе завершается
http://www.ukr.net/#homeDetails/politika/29553975/
ТЕХОСМОТР.Турстраховка.Зелена карта.т.0688552258.Скидкаэлектр.Полис.ОСАГО.
я думаю, что "ленинопад" был делом рук не ПС, а ПР. и да, конечно, активисты тоже присоединились, самые..эээ..одаренные, тксзть. некоторых знаю лично, так что знаю о чем говорю. как раз для того, чтобы по всей стране сделать вид фашистовбендеровцевироссияприди.
вот и славно.
было?
Сегодня Президент Украины Петр Порошенко стал дедом
по-моему это самый лучший знак)))
Поздравляю всех с новым президентом!!!
Слава Украине!
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks