| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Богомолець Ольга Вадимівна
Бойко Юрій Анатолійович
Гриненко Андрій Валерійович
Гриценко Анатолій Степанович
Добкін Михайло Маркович
Клименко Олександр Іванович
Коновалюк Валерій Ілліч
Кузьмін Ренат Равелійович
Куйбіда Василь Степанович
Ляшко Олег Валерійович
Маломуж Микола Григорович
Порошенко Петро Олексійович
Рабінович Вадим Зіновійович
Саранов Володимир Георгійович
Симоненко Петро Миколайович
Тимошенко Юлія Володимирівна
Тігіпко Сергій Леонідович
Тягнибок Олег Ярославович
Цушко Василь Петрович
Шкіряк Зорян Несторович
Ярош Дмитро Анатолійович
Зіпсував бюлетень
Мене не було у списках виборців!
Був в складі комісії на іншому участку та не зміг голосувати на своєму
Не ходив голосувати
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Война и сепаратизм начались с майдана. Вооруженный сепаратист и майдановец с коктейлем молотова - преступники с разной степенью вины. Я хочу МИРА!
"По Конституції України президентські вибори не тягнуть за собою відставку прем’єр-міністра. Я вважаю, що діяльність Арсенія Петровича (Яценюка) на посаді прем’єр-міністра на даному етапі є вдалою", - сказав Порошенко на брифінгу у своєму штабі.
"Були проведення достатньо рішучі кроки по організації міжнародної допомоги, був отриманий кредит Міжнародного валютного фонду – і я думаю, що та співпраця, в тому числі і в першу чергу, в економічній площині, з головою українського уряду Арсенієм Яценюком може бути ефективною. Я на це сподіваюсь", - зазначив він.
"І тому жодних планів щодо зміни керівництва уряду я не маю", - заявив Порошенко.
Вроде УП давал интервью. У меня секонд хенд, без ссыли
Война и сепаратизм начались с майдана. Вооруженный сепаратист и майдановец с коктейлем молотова - преступники с разной степенью вины. Я хочу МИРА!
а почему 6 млн? это с крымом или без? и считать надо только старше 18 лет. а то, что многие не смогли проголосовать, хотя хотели - это к путину и его боевикам.
подскажите пожалуйста, где статистика % проголосовавших от общего количества в разрезе областей.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks