| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
От чем мне нравится политика: вроде и должности высокие занимают, и чё-то там делают, а, оказывается, когда возникают вопросы - не...при власти не были.
А нахрен должности занимали, если не при власти были? Так валите на фиг с постов, скажите прямо - "я ни на что не влияю, потому ухожу", и валите. Не...так нельзя.
Никакой, ..ть, ответственности ни у кого: ни у ПР, ни у БЮТ, ни у НУ... список длииииный.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
а шо там с лазаренко-тимошенко ща тока что интервью из штатов смотрел
таки справу заведуть на расследование єтих офшорних переводов или нет?
юльки путают совет нбу и правление нбу... это грубо говоря как парламент и правительство банка... шоб долго не мусолить то оперативное управление банковской деятельностью, курсовой политикой осуществляет именно правление... а совет разрабатывает общую стратегию, разные нормативные акты...
юльки ізлагают так як треба юліі, а не за книжкою)
Рада НБУ не має права втручатися в оперативну діяльність Правління НБУ.
Іншими функціями Ради НБУ є:
— аналіз впливу грошово-кредитної політики на стан соціально-економічного розвитку країни;
— затвердження кошторису доходів та витрат НБУ;
— визначення аудиторської компанії для проведення зовнішньої аудиторської перевірки НБУ;
— розгляд аудиторського висновку та затвердження бухгалтерського балансу НБУ;
— розподіл прибутку НБУ за звітний бюджетний рік;
— оцінка діяльності Правління НБУ тощо.
Боже мій, з ким я веду дискусію...
Я наведу приклад для ТОВ: є засновники, а є директор. Довідково: директора призначають рішенням засновників підприємства.
П.С. директор підприємства - то є лошара, якого можуть звільнити у будь-який момент за рішенням засновників. Директор виконує волю засновників.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks