Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 5 з 274 ПершаПерша 12345678910111213141555105 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5471, показано з 81 по 100.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Дописів
    32 545

Типово

Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
    що ти пропонуєш?
    сдатся и вступить в рашку ессно?
    Востаннє редагував Юpa: 14.05.2014 о 11:06

Дописів
    46 287

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ...ой ... я вас попросю .... нынешние "доктора" тем докторам, которые в 80-х "империю зла" валили - в санитары морга не годятся ... слабаки ... поэтому, не головокружитесь от успехов ... нам рядом с путиным еще жить, да жить ...
    А кто сказал что это случится завтра? Ну кроме Сера 3М. Который даже с Филатовым на 100 штук поспорил. Это на года....успокоение наростающим бурлением
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2011
    Звідки Ви
    с ярмарки тщеславия
    Дописів
    91 452

Типово

Цитата Допис від Юpa Переглянути допис
    сдатся и вступить в рашку ессно
    повестку из военкомата уже получили?
    Никого не ищу. Просто хвастаюсь

Звідки Ви
    Днепропетровск,Левобережный
    Дописів
    1 853

Типово

Цитата Допис від Ю Переглянути допис
    Питання скоріш риторичне. Мабуть, я - патріот, але пасивний патріот. Я люблю свою країну. Але я категорично проти того, щоб мій чоловік йшов на цю війну. З іншого боку, якщо не чоловіки, то хто?
    Але розподіл влади, землі відбувається ціною життів людей, які взагалі-то нічого з цього не отримають. Йти воювати за ідею... Можна, а якщо нещастя, хто потім буде годувати матір, дитину, дружину? Я не бачу сенсу. Вибачте, якщо моя така не занадто активна громадянська позициія когось образила.
    самому ато не нравится.
    но поверьте,это вы так думаете ,что ничего не потеряете.
    тем более вспомните сколько людей уже на востоке просто так расстреляли.
    так что или на войне или просто так.
    ну и фраза черчилля про позор актуальна

Дописів
    46 287

Типово

Вот почему прибалты живут спокойно....

У понеділок на пункт прикордонного контролю Кибартай з Калінінградської області Росії прибув пасажирський потяг з радянською символікою. Прикордонники попередили, що якщо символіка не буде зняте, потяг не пустять до Литви

Про це повідомляє Delfi.lt з посиланням на Службу охорони держкордону Литви.

«Їхав поїзд з радянською символікою, ми його не пропустили, поки вона не була знята», - сказав начальник Відділу по зв'язках з громадськістю СОГГ Гедрюс Мішутіс.

У вікнах потяга, що слідував рекомендованим рейсом, замість звичайної нумерації вагонів поїзда висіло по плакату. Крім номера вагона, на них був малюнок з радянською символікою і написами з маршрутом і номером поїзда російською мовою. Такий малюнок був і у вікні вагона-ресторану.

Литовські прикордонники попередили начальника поїзда, що в Литві заборонено демонструвати радянську символіку, тому вона повинна бути вилучена або ж склад не зможе пройти транзитом по території країни. Начальник поїзда незабаром зняла всі плакати з вікон.

У поїзді було понад 200 пасажирів. Майже всі вони були громадянами Росії, у них були всі необхідні документи.

Дописів
    1 075

Типово

Питання скоріш риторичне. Мабуть, я - патріот, але пасивний патріот. Я люблю свою країну. Але я категорично проти того, щоб мій чоловік йшов на цю війну. З іншого боку, якщо не чоловіки, то хто?
    Але розподіл влади, землі відбувається ціною життів людей, які взагалі-то нічого з цього не отримають. Йти воювати за ідею... Можна, а якщо нещастя, хто потім буде годувати матір, дитину, дружину? Я не бачу сенсу. Вибачте, якщо моя така не занадто активна громадянська позициія когось образила.
    Конечно, смерти людей быть не должно. Надо договариваться. Но если смерти будут расти по прогрессии, договариваться будет уже поздно.
    Война и сепаратизм начались с майдана. Вооруженный сепаратист и майдановец с коктейлем молотова - преступники с разной степенью вины. Я хочу МИРА!

Почетный форумчанин
    Пара года 2006 (Morgenstern)
    Иноземный огородник года 2013
    Звідки Ви
    Тупик Нечистой силы, 13
    Дописів
    130 020

Типово

Воевать за идею глупо. За идею воюют только фанатики, романтики и дураки. Воевать нужно за себя, свою семью, свое имущество и лучшую жизнь для себя и своих близких. Когда враг готов все это уничтожить, то тогда и становится понятно, за что воевать, и делается осознанный выбор между большим и меньшим несчастьем.
    Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Цитата Допис від + eternal + Переглянути допис
    Шановні, Бригадный отримав можливість відпочити від форуму.

Прошу вас пам'ятати - годуючи тролів ви зневажуєте себе.

Тисніть трикутник та ігноруйте. Ви ж самі ускладнюєте зачищення.

... приятного отдыха... восстанавливайте силы для дальнейших форумских битв...

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

так завжди було, є та буде...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    1 075

Типово

Цитата Допис від Harald Переглянути допис
    Воевать за идею глупо. За идею воюют только фанатики, романтики и дураки. Воевать нужно за себя, свою семью, свое имущество и лучшую жизнь для себя и своих близких. Когда враг готов все это уничтожить, то тогда и становится понятно, за что воевать, и делается осознанный выбор между большим и меньшим несчастьем.
    Совершенно согласен.
    Война и сепаратизм начались с майдана. Вооруженный сепаратист и майдановец с коктейлем молотова - преступники с разной степенью вины. Я хочу МИРА!

Дописів
    2 270

Типово

Цитата Допис від Kenny Переглянути допис
    самому ато не нравится.
    но поверьте,это вы так думаете ,что ничего не потеряете.
    тем более вспомните сколько людей уже на востоке просто так расстреляли.
    так что или на войне или просто так.
    ну и фраза черчилля про позор актуальна
    Цитата Допис від Епть Лу Переглянути допис
    Конечно, смерти людей быть не должно. Надо договариваться. Но если смерти будут расти по прогрессии, договариваться будет уже поздно.
    Очень страшно , что в свете этих событий всё идёт к тому, что власть окажется у того, у кого больше танков/оружия/солдат и т.д.
    Не дай Боже.

Дописів
    32 545

Типово

Цитата Допис від бекки шарп Переглянути допис
    повестку из военкомата уже получили?
    не, видимо еще не время для массированных артударов )))

av.k
    Guest

Типово

Вчера погибли 7 человек под Краматорском, стреляли в них из "Леса", это самое страшное, когда начало такое происходить, это самая худшая война. Надо садиться за стол переговоров по любому, иначе начнется партизанская война, будет страшно на любую трассу выехать.

Дописів
    46 287

Типово

Што то я засомневался что АТО вообще будет... А уж про вторжение России ...народ - ну вы же умеете читать? Читаем внимательно!!! )))

Син Джо Байдена ввійшов до ради директорів українського нафтогазового холдингу

Офіційний Вашингтон прокоментував призначення молодшого сина віце-президента США Джо Байдена - Хантера - до ради директорів українського нафтогазового холдингу Burisma

У заяві Білого дому сказано, що нова робота Хантера Байдена не пов'язана з діяльністю американської адміністрації, оскільки він є приватною особою, передає Еспресо.TV з посиланням на ВВС.

Як повідомили в компанії Burisma, син високопосадовця представлятиме її юридичні інтереси.

Burisma Holdings – це приватна нафтогазовидобувна компанія з активами в Україні. На енергетичному ринку працює з 2002 року. Має дозволи на розробку родовищ у Дніпровсько-Донецькому, Карпатському та Азово-Кубанському басейнах.
    Пирелли - прокомментируете?

Звідки Ви
    Дописів
    1 853

Типово

Очень страшно , что в свете этих событий всё идёт к тому, что власть окажется у того, у кого больше танков/оружия/солдат и т.д.
    Не дай Боже.
    вспоминайте вторую мировую.
    тоже самое было,только жертв было больше.
    есть примеры и более свежие типа осетии.

война всегда страшно,если у тебя есть ум.
    а если ты наемник или алкаш\нарик то тебе пофиг.
    пока сознательные люди боятся войны и силовых методов алкаши захватывают власть

Дописів
    32 545

Типово

Цитата Допис від av.k Переглянути допис
    Вчера погибли 7 человек под Краматорском, стреляли в них из "Леса", это самое страшное, когда начало такое происходить, это самая худшая война. Надо садиться за стол переговоров по любому, иначе начнется партизанская война, будет страшно на любую трассу выехать.
    с кем, с Царевым, который метит в презы лугандонии?

NortonCommander
    Guest

Типово

це все зрозуміло. тільки наразі люди там воюють не за ідею. на нас лізе ворог. якщо його не спинити - він завтра прийде до тебе/мене до дому.. але зупиняємо ми занадто кволо, що не вкладається в моїй голові

Звідки Ви
    Дописів
    1 853

Типово

заметили как боты везде стали говорить про переговоры?
    и выше наши засланные казачки предлагают разговаривать с теми,кто может спокойно расстрелять семью или повесить человека.

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

назвіть фамілії з ким саме та хто
    Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
    "В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко

Дописів
    1 075

Типово

Цитата Допис від av.k Переглянути допис
    Мне уже страшно. Под Красноармейском могила бабушки. На машине с номерами АЕ я туда сейчас не поеду...

Сторінка 5 з 274 ПершаПерша 12345678910111213141555105 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті