| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Обратите внимание:колорад создает себе два ника, один пророссийский, второй проукраинский, и сам с собой беседу поддерживает, таким образом посты набивает, -зарабатывает
!!
Кто-там денежку платит??? - ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!!!![]()
Весь смысл жизни заключается в бесконечном завоевании неизвестного, в вечном усилии познать больше. Эмиль Золя
Homo homini lupus est
Зачем плести интриги, когда они сплетены? Остаётся только вовремя дёргать за нужные ниточки.
В Путин поет песню Blueberry Hill на шоу Голос
Востаннє редагував Я-не-Я: 12.05.2014 о 00:15 Причина: Дополнил
Homo homini lupus est
Зачем плести интриги, когда они сплетены? Остаётся только вовремя дёргать за нужные ниточки.
ФБ. а Береза веселый) (это не его. в комментах)
Волох на "Дождь" обиделсяРоздрукував на принтері 3 бюлетені з написом "Ти мене поважаєш?". Ну і два варіанти - "так" і "ні". Взяв газовий балончик. Зайшов до сусіда. Пшикнув в лице. Жінку послав. Пса копнув ногою. Підсунув бюлетені. На моєму референдумі 100%-кова явка. Мене всі поважають. Було одне порушення - пес не міг сам поставити "галочку", ставив сусід. Але в нас у під*їзді демократія, то я на то закрив очі.
Вапроси єсть?!
P.S. Завтра роздрукую бюлетені з питанням "Чи готові Ви платити за мене комунальні послуги?". Хочу пройтись по під*їзду. Травмат брати чи вистачить балончика?
погибшим...земля пухом конечно..
донбас одумайся плиз
Востаннє редагував iiss: 12.05.2014 о 00:32
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks