| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
кажись нашла!
http://ru.tsn.ua/video/video-novini/...-operacii.html
та кажу ж небога чоловіка)))вчора з нею розмовляв,вона з луганську,мабуть сьогодні радіє оцій оголшеній хунті війні.чоловіка дуже збенетжило те,що вона дуже агресивно настроєна навіть до нього,через те,що він не підтримує її пророссійські настрої. підтримують в луганську тих сєпаріков,не всі,звісно,але багато людей(((от прийде їм в голову йти на київ,що тоді?це ж паноптікум життя
так!)))Котов)))ржу не могу,муж -мой!племянница из луганді - евойная))),вчера она на моего мужа,и своего же дядю,чуть ли не матом и с оочень большой злостью віступала за его прооукраинские убеждения!!!какое отношение к её недотраху имеет мой муж,он же её дядя????!!!!)))))))к тому же девочка замужем
хоть немножко хорошего настроения. въезд в Славянск со стороны Кра (ранее здесь были БП уродов)
![]()
Называется - порозумилысь ))
1960 видео порадовал..
Хотя и немного грустно..
С каким же е...ми на голову людьми мы живем в одной стране..
Страна дуреет, но идёт вперёд!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks