| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А смысл с дураками общаться? Вот у нас на форуме тоже набИгают насИкомые разные.
Так их тоже все игнорят
F1 Service f1service.dp.ua.Ремонт ноутов, ПК и прочих железок, ИТ-сопровождение организаций.
Тел:7340453,093-99-835-99, 097-222-14-17, 095-476-77-79 Чкалова 16, оф 11
https://www.facebook.com/photo.php?f...9088298&type=1За озброєним нападом на учасників мирної ходи «За єдність України» в центрі Одеси 2 травня стоїть безпосередньо Дмитро Фучеджи - заступник начальника обласного управління МВС, начальник міліції громадської безпеки. Саме під його прикриттям кремлівські угрупування прибули до Соборної площі та розпочали напад. Про це заявив народний депутат України, уповноважений парламентської фракції ВО "Свобода" на Одещині Павло Кириленко з посиланням на достовірні джерела. У зв’язку з цим, свободівцеь наполягає на негайному звільненні Фучеджи із займаної посади та його затриманні.
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
одеситы молодцы. очень зауважал
правда?
Около 30 погибших сепаратистов внутри здания.Одесса
В Одессе сгорело куча людей. Стрим http://anti-maidan.com/?p=streams&si...n-ru&attempt=1
"Если страна, выбирая между войной и позором, выбирает позор, она получает и войну, и позор" Уинстон Черчиль.
люди. жена уже душит напрочь. хочет повесить флаг украины над офисом . где взять крепёж под флаг ?
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Канал НьюОдесса пытается затмить киселя. В новостях сходу - оружие было у обеих сторон, напали одновременно, виноваты будут скорее всего ПС.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks