| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Цирк. рашисты стоят с ментовскими щитами, а менты с фанерными.
"Если страна, выбирая между войной и позором, выбирает позор, она получает и войну, и позор" Уинстон Черчиль.
3 трупа в Одессе. много раненных с ножевыми
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
Дайте ответ пожалуйста. Любопытство распирает.
Картина маслом... Сепаратюги, перед ними бойцы ВВ их защищают....Видать это у них в крови - уголовников защищать...
Максимум 200 сепаратистів затиснуті зараз в Одесі на вул.Грецькій з різних сторін нашими ультрас, відстрілюються з травматичної зброї, видніється в натовпі російський прапор. Їх охороняють мусора, прикривають щитами, кидають у наших хлопців с/ш та газові гранати.
Мусора однозначно на стороні сепарастів, без них у гастролерів не було б жодних шансів.
Хутин Пуйло Ла Ла Ла Ла
Киньте посилання на стрім.
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Росія скликає екстрене засідання Ради Безпеки ООН у зв'язку з "каральною операцією київської влади на південному сході України".
Про це повідомили у постійному представництві РФ при ООН, передає ІТАР-ТАСС.
Очікується, що зустріч відбудеться увечері 2 травня за місцевим часом (вранці 3 травня за Москвою).
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
на сепарской стороне чувак с оселедцем стоит, цирк)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks