| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
Закрыли те, которые уже не находятся на территории Украины.
1. У зв’язку із загостренням ситуації в Автономній Республіці Крим і вторгненням на територію України озброєних формувань, екстремістськи налаштованих осіб та військовою агресією з боку Російської Федерації, блокуванням роботи пунктів пропуску через державний кордон (далі — пункти пропуску) та пунктів контролю, які розташовані в Автономній Республіці Крим, що призводить до неможливості провадження подальшої діяльності в них та перешкоджає здійсненню передбачених законодавством України видів державного контролю під час перетинання державного кордону, та відповідно до Закону України “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України” тимчасово закрити пункти пропуску та пункти контролю за переліком згідно з додатком.
Никто никому ничего не должен.
Донецкую прокуратуру захватили..... Смотрю стрим..
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Просто фантастика!
Правоохоронці Донеччини затримали зловмисників, які пограбували банк
У Донецьку озброєна банда у кількості 30 осіб пограбувала одне з відділень банку . Двоє працівників установи були захоплені в заручники.
Завдяки професійним діям групи швидкого реагування, до складу якої увійшли працівники міліції та військовослужбовці Нацгвардії, було затримано 7 членів банди. У них вилучено 2 автомата Калашникова, карабін та 2 пістолети.
Ведуться пошуки решти зловмисників.
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/pub...t_id=244277212
P.S. Я вот думаю надо нашим ребятам и девчатам на блок посты приехать с приветами чтобы развеселить и поднять боевой дух охранникам нашей цитадели.
Хутин Пуйло Ла Ла Ла Ла
Штаб Майдану. ДніпропетровськІНФОРМАЦІЯ ЩОДО КОНФЛІКТУ НА БЛОКПОСТІ
Провокаторами з Донецької області був спровокований конфлікт між мешканцями прикордонної зони Донецької і Дніпропетровської області в районі блокпоста Новопідгороднє.
Наразі Штабом національного захисту Дніпропетровської області вжиті всі необхідні міри для врегулювання конфліктної ситуації. Військових Російської Федерації на блокпості немає. У Межевський район направлені групи швидкого реагування МВС, СБУ, внутрішніх військ для виявлення осіб, що мають відношення до провокацій у прикордонній зоні. Ситуація повністю під контролем Штабу.
Голова Штабу національного захисту Дніпропетровської області Юрій Береза.
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
У Дніпропетровську повна мобілізація ополченців (01 травня, 15:29)
Як повідомив Штаб національного захисту Дніпропетровської області, з 15 години 1 травня на Дніпропетровщині оголошена повна мобілізація усіх активістів дніпропетровського Полку національного захисту.
Їм наказано зв’язатися із сотниками та прибути в повному бойовому спорядженні до будівлі Дніпропетровського ГУ МВС України (вул. Червона 20а).
У МВС пообіцяли озброїти ополченців й надати техніку для передислокації на східний кордон області.
За неперевіреною інформацією, сьогодні близько 14 години на один з блок-постів в Меживському районі Дніпропетровської області біло скоєно напад групою осіб у російській формі, озброєних вогнепальною зброєю. В ході протистояння оборонцям блок-посту вдалося відбитися, але нападники розсіялися округою.
Бійці Полку самозахисту мають у найкоротший термін разом з працівниками МВС ідентифікувати та затримати диверсантів.
Автор: Іван МУРАХА
http://pravyysektor.info/news/u-dnip...-opolchentsiv/
Хутин Пуйло Ла Ла Ла Ла
А почему министр спорта Булатов не в Луганске?
![]()
А где Тягныбакс, Мирошниченко , Левченко , Фарион, Бенюк , Ильенко сотоварищи? Чего не на передовой на Востоке?
Памятников там хватает.
"Если страна, выбирая между войной и позором, выбирает позор, она получает и войну, и позор" Уинстон Черчиль.
Это пропаганда расчитаная на полных идиотов. У россиян похоже кризис жанра. ВР предоставила помещение Байдену для встречи с депутатами и кандидатами. Кто по вашему должен из присутствующих сидеть во главе стола? Богословская? Кличко? Сторона организовавшая встречу (Байден) и сидит во главе стола. Обычный протокол.
"Если страна, выбирая между войной и позором, выбирает позор, она получает и войну, и позор" Уинстон Черчиль.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks