Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 14 з 255 ПершаПерша ... 45678910111213141516171819202122232464114 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5086, показано з 261 по 280.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину.

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    4 133

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Так давайте всех напугаем.Сильно, так что бы все побежали на вокзал и в аэропорт.
    А я пока за солью, в магазин.)
    Соль в ружжо заряжать?!!!
    Я так поняла,что все не так страшно.разогнали блок-пост сепариков в красноармеске,они двинули в сторону межевой,наших собирают на всякий случай
    Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
    "В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко

Дописів
    80 948

Типово

Цитата Допис від IrinaMalisheva Переглянути допис
    Может просто ВОЗЛЕ МЕЖЕВОЙ НАЧАЛИСЬ БЕСПОРЯДКИ, ЭТО ВЕДЬ ГРАНИЦА С ДОНЕЦКОЙ ОБЛАСТЬЮ?
    Минуту назад в новостях сказали, что на въезде в Красноармейск ликвидировали блок-пост сепаратистов, со стрельбой - может, речь об этом?
    Межевая рядом.

Дописів
    10 278

Типово

Цитата Допис від Kotov Переглянути допис
    Судя по смайлику, сотрудницу не любим? )
    любим любим, вот только как вернется то? но она девушка проворная и умница прорвется

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    267

Дописів
    80 948

Типово

Цитата Допис від danet Переглянути допис
    Соль в ружжо заряжать?!!!
    Я так поняла,что все не так страшно.разогнали блок-пост сепариков в красноармеске,они двинули в сторону межевой,наших собирают на всякий случай
    озвучили, что их сдали милиции Днепропетровской области.

Звідки Ви
    Днепропетровск,Левобережный
    Дописів
    1 853

Типово

Цитата Допис від IrinaMalisheva Переглянути допис
    http://censor.net.ua/news/283540/kab...anitsu_v_krymu
    НАВЕРНО И НА САЙТЕ ОФИЦИАЛЬНОМ ЭТО ЕСТЬ..
    ага.
    спасибо.
    в принципе они итак не контролировали их

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    789

Типово

Красноармейск тоже близко от нас(

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    1 776

Типово

Цитата Допис від Kenny Переглянути допис
    а где бы прочитать точно на сколько и что конкретно не пропускают?
    Закрыли те, которые уже не находятся на территории Украины.
    1. У зв’язку із загостренням ситуації в Автономній Республіці Крим і вторгненням на територію України озброєних формувань, екстремістськи налаштованих осіб та військовою агресією з боку Російської Федерації, блокуванням роботи пунктів пропуску через державний кордон (далі — пункти пропуску) та пунктів контролю, які розташовані в Автономній Республіці Крим, що призводить до неможливості провадження подальшої діяльності в них та перешкоджає здійсненню передбачених законодавством України видів державного контролю під час перетинання державного кордону, та відповідно до Закону України “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України” тимчасово закрити пункти пропуску та пункти контролю за переліком згідно з додатком.
    Никто никому ничего не должен.

Дописів
    46 288

Типово

Донецкую прокуратуру захватили..... Смотрю стрим..
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    1 793

Типово

Просто фантастика!

Правоохоронці Донеччини затримали зловмисників, які пограбували банк
    У Донецьку озброєна банда у кількості 30 осіб пограбувала одне з відділень банку . Двоє працівників установи були захоплені в заручники.
    Завдяки професійним діям групи швидкого реагування, до складу якої увійшли працівники міліції та військовослужбовці Нацгвардії, було затримано 7 членів банди. У них вилучено 2 автомата Калашникова, карабін та 2 пістолети.
    Ведуться пошуки решти зловмисників.
    http://www.kmu.gov.ua/control/uk/pub...t_id=244277212

P.S. Я вот думаю надо нашим ребятам и девчатам на блок посты приехать с приветами чтобы развеселить и поднять боевой дух охранникам нашей цитадели.
    Хутин Пуйло Ла Ла Ла Ла

Kotov
    Guest

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Донецкую прокуратуру захватили..... Смотрю стрим..
    Захват бывает при сопротивлении. Не было захвата, была имитация.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    11 484

Типово

Цитата Допис від Dlyk Переглянути допис
    Это встреча глав фракций и некоторых кандидатов в президенты с Байденом в здании то-ли КМ, то-ли ВР! В чём вопрос? Россиянину трудно представить что тронов уже не существует? До сих пор в средневековье живёте?
    какому россиянину ? в каком средневековье ? вы с кем беседуете ? выньте лекарства из холодильника, их нужно хранить в темном месте. хотя если у вас лампочка там не горит...

Звідки Ви
    вул. Шнеєрсона
    Дописів
    8 454

Типово

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО КОНФЛІКТУ НА БЛОКПОСТІ
    Провокаторами з Донецької області був спровокований конфлікт між мешканцями прикордонної зони Донецької і Дніпропетровської області в районі блокпоста Новопідгороднє.

Наразі Штабом національного захисту Дніпропетровської області вжиті всі необхідні міри для врегулювання конфліктної ситуації. Військових Російської Федерації на блокпості немає. У Межевський район направлені групи швидкого реагування МВС, СБУ, внутрішніх військ для виявлення осіб, що мають відношення до провокацій у прикордонній зоні. Ситуація повністю під контролем Штабу.
    Голова Штабу національного захисту Дніпропетровської області Юрій Береза.
    Штаб Майдану. Дніпропетровськ
    Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры

Дописів
    1 793

Типово

У Дніпропетровську повна мобілізація ополченців (01 травня, 15:29)

Як повідомив Штаб національного захисту Дніпропетровської області, з 15 години 1 травня на Дніпропетровщині оголошена повна мобілізація усіх активістів дніпропетровського Полку національного захисту.

Їм наказано зв’язатися із сотниками та прибути в повному бойовому спорядженні до будівлі Дніпропетровського ГУ МВС України (вул. Червона 20а).
    У МВС пообіцяли озброїти ополченців й надати техніку для передислокації на східний кордон області.
    За неперевіреною інформацією, сьогодні близько 14 години на один з блок-постів в Меживському районі Дніпропетровської області біло скоєно напад групою осіб у російській формі, озброєних вогнепальною зброєю. В ході протистояння оборонцям блок-посту вдалося відбитися, але нападники розсіялися округою.
    Бійці Полку самозахисту мають у найкоротший термін разом з працівниками МВС ідентифікувати та затримати диверсантів.
    Автор: Іван МУРАХА
    http://pravyysektor.info/news/u-dnip...-opolchentsiv/
    Хутин Пуйло Ла Ла Ла Ла

Дописів
    491

Типово

А почему министр спорта Булатов не в Луганске?

Дописів
    491

Типово

А где Тягныбакс, Мирошниченко , Левченко , Фарион, Бенюк , Ильенко сотоварищи? Чего не на передовой на Востоке?
    Памятников там хватает.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 109

Типово

Цитата Допис від Coriander Переглянути допис
    какому россиянину ? в каком средневековье ? вы с кем беседуете ? выньте лекарства из холодильника, их нужно хранить в темном месте. хотя если у вас лампочка там не горит...
    Может хватит? За последние три дня эту фотку на оГороде размещали раз десять. Хотя сделана она значительно раньше. В здании ВР. Какой нафиг президент? Вы там Турчинова или Яценюка видите?
    "Если страна, выбирая между войной и позором, выбирает позор, она получает и войну, и позор" Уинстон Черчиль.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 109

Типово

Цитата Допис від Хитрый лис Переглянути допис
    А где Тягныбакс, Мирошниченко , Левченко , Фарион, Бенюк , Ильенко сотоварищи? Чего не на передовой на Востоке?
    Памятников там хватает.
    И всё? Жидко.
    "Если страна, выбирая между войной и позором, выбирает позор, она получает и войну, и позор" Уинстон Черчиль.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    11 484

Типово

Цитата Допис від Dlyk Переглянути допис
    Может хватит? За последние три дня эту фотку на оГороде размещали раз десять. Хотя сделана она значительно раньше. В здании ВР. Какой нафиг президент? Вы там Турчинова или Яценюка видите?
    я ее вижу в первый раз. кресло лично меня вообще не интересует. интересно его расположение относительно остальных. поимаете ?.. да ?... н-нет ?..

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 109

Типово

Цитата Допис від Coriander Переглянути допис
    я ее вижу в первый раз. кресло лично меня вообще не интересует. интересно его расположение относительно остальных. поимаете ?.. да ?... н-нет ?..
    Это пропаганда расчитаная на полных идиотов. У россиян похоже кризис жанра. ВР предоставила помещение Байдену для встречи с депутатами и кандидатами. Кто по вашему должен из присутствующих сидеть во главе стола? Богословская? Кличко? Сторона организовавшая встречу (Байден) и сидит во главе стола. Обычный протокол.

Сторінка 14 з 255 ПершаПерша ... 45678910111213141516171819202122232464114 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті