| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Росія привела у повну бойову готовність три свої угруповання біля кордону з Україною
Три потужні групи російських військ біля українського кордону приведені в повну бойову готовність.
Про це у Фейсбуці написав екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ, адмірал Ігор Кабаненко, пише Укрінформ.
"Ідентифікуються три потужні групи російських військ, які приведені в повну бойову готовність біля наших кордонів та в Криму: "Північ", "Центр" та "Південь". Рух військ свідчить про їх підготовку до чогось", - повідомив він.
Кабаненко припускає, що активізація російської армії може бути пов'язана або з черговими провокаціями, або ж із намірами вторгнення під виглядом проведення "миротворчої операції".
"Це "чогось" найближчим часом може бути... вторгнення під виглядом проведення "миротворчої операції" з метою оволодіння Дніпропетровськом (головне), Одесою та Києвом, окупування відповідних територій України", - допускає він.
http://gerbert.mypage.ru/kak_vse_bud...osstanovi.html
странная статья,но концовка забавная-Россия присоединится к Украине )))
Я девочка.Я не хочу ничего решать.Я хочу платье.
"В ком нет любви к стране родной,те сердцем нищие калеки..." Т.Г.Шевченко
интересно. путин будет бесноватся как гитлер когда россии прийдёт пистец?
зря он всё это затеял.
Да хватит вам.
Сейчас один общий враг.
КП противоречит сама себе....
Корреспондент «КП» двое суток провела в плену в Славянске
После пресс-конференции уговорила провести экскурсию по зданию. Пономарев был крайне любезен, пока нам не повстречалась Штепа под конвоем автоматчиков - ведут в туалет.
- Я не писала заявления. Они меня арестовали! - кричит, вырываясь.
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks