| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
че у нас тут фсбшники начали под женскими никами писать?![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Юленька, вы так работаете?
ИДИАЛЬНО!
Рассказывают, что в управление ФСБ по Челябинской области в последние дни пришло несколько заявлений приблизительно следующего содержания: «Я, такой-то, взял в банке кредит, но тогда я не знал, что учредители у банка - иностранные компании, головные офисы которых находятся в странах-участницах НАТО. Я не против того, чтобы погасить кредит, но не могу, поскольку данные деяния попадают под статью 275 УК РФ, а именно – оказание финансовой помощи иностранному государству, международной либо иностранной организации или их представителям в деятельности, направленной против безопасности Российской Федерации». Далее идет примечание, что по закону лица, совершившее преступления, предусмотренные данной статьей, освобождаются от уголовной ответственности, если они известили об этом органы власти. Все это расписано на четыре страницы, с подробным обоснованием. Сейчас в УФСБ думают, что делать с этими заявлениями. Дело в том, что составлены они очень грамотно (и как под копирку, а значит, работал один юрист), и формально получается, что авторы правы. С другой стороны, если создать прецедент, может разразиться крупный скандал. На принятие решение у контрразведчиков есть 10 дней.
Крим повернеться до нас і з собою приведе Кубань.
Ти ба як агенти ФСБ підлаштовуються... Ангельські аватари, фото в профілі у перший же день, та не просто фото, а цілий фотоальбом. Скоро фото дітей "своїх" будуть викладати.
Я от що пропоную, шановне панство. Модератори не бажають заборонити реєстрацію нових аккаунтів. В реалі це означає відкриті кордони - тобто повна відсутність митниці, прикордонного посту. Диверсанти автобусами в'їжджають на наш форум. Щохвилини.
На жаль, тут адміністрація форуму переслідує власний інтерес та збільшує кількість відвідувачів заради збільшення прибутків. А тому реєстрацію нових ніхто не скасує, кордони відкриті.
Що я пропоную в цій ситуації? Дивіться, перелік питань які зараз стоять між одурманеними громадянами росії та реальністю - він вже сформований. Є також і відповіді на всі питання. То чом би не сформувати тут, на форумі розгорнуті відповіді на питання як громадян росії, так і агентів ФСБ і надалі просто посилатись на них? Таким чином, кожен з нас зекономитт свій час, свої нерви, а відповіді будуть дуже фаховими та вичерпними!
Таким чином, ми деморалізуємо ворога та будемо вести реальну підривну діяльність в росії але - увага, гг - на нашій території, куди вони так лізуть і лізуть... Як вам пропозиція?
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
[QUOTE=--юленька--;26360468]в июле планировали.. если честно реально страшно
если зажать в зубах кусок сала то таможню пройдете без проблем
God bless america!!!!!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks