| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Аграрная политика Крыма
"Посіяла конопелькиГлава парламента привел в пример рисовые поля, которые больше всего нуждаются в поливе, притом, что рис можно завозить с Кубани. «В Краснодаре риса более чем достаточно, и нам необходимо сделать переналадку внутри сельхозпредприятий и фермеров», - пояснил Константинов и добавил, что министерство аграрной промышленности Крыма уже этим занимается.
Високі тоненькі." ©
Надо сеять коноплю и мак. Полива не надо. Плюс делать свободную игровую зону. Пансионаты, перепрофилировать под публичные дома.
Эф, как возрастет уровень жизни.
Крим повернеться до нас і з собою приведе Кубань.
Написал сам и читаю новость, клиентура уже есть ..
Roman Burko
9 мин. ·
Отже, в Донецькій ОДА наразі активно діє нарколабораторія на 7-му поверсі. Роблять там "вінт" для потреб сепаратистів в будівлі, де є достатня кількість наркозалежних, особливо серед осіб з в'язничним досвідом. Яких серед "колорадів" дуже багато. До того ж, "вінт" є психостимулятором, тому досить ефективно може підтримувати сили людини в екстремальних умовах.
Цікаво те, що курує все це, за словами моїх джерел, такий собі Олексій Дикий, колишній керівник донецького УБОП та екс-заступник екс-начальника місцевого МВС Романа Романова часів Януковича, якого, нагадаю, сепаратисти вимагають повернути на посаду замість тарутинського кадра Костянтина Пожидаєва. Ця людина, подейкують, підчас своєї каденції курувала нелегальний наркозбут через дільничих, відповідно, налагодила маленький бізнес й зараз. Як водиться, кому війна - кому мама рідна.
Важливо тут інше. Нагадаємо, що пан Романов - це погоджена з Сім'єю креатура Ахметова. Тобто, розмови про те, що Партія регіонів не має впливу на події не зовсім вірні. Так, контроль не 100 %-ий, але він є, і достатньо вагомий. Подібні деталі ілюструють це якнайкраще - не варто забувати, що диявол ховається саме в них.
Крим повернеться до нас і з собою приведе Кубань.
А что для Крыма вполне подошел бы девиз дома Грейджоев - МЫ НЕ СЕЕМ.
Тысячи лет пираты с Железных Островов - Железными людьми их называли те, кого они грабили, - сеяли на морях ужас, доплывая даже до Порт-Иббена и Летних островов
о том что переговоры временами проходят без украинской стороны сообщили российские источники...
украинские же сми прочли в твиттере заяву нашего мида шо таки участвуют и бурно опровергли...
но россия и не заявляла шо украина не участвует ваще... она просто сказала шо были моменты когда дещицу просили пойти погулять...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks