Много сомнений, много вариантов! Выбирать нам!?!? Может проявим наш гражданский долг и хоть пойдем голосовать!!?!? Пропоную підтримати кандидата в президенти О.В. Богомолець! Зустріч небайдужих 21.04.2014. http://bogomolets.com/ru/
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Много сомнений, много вариантов! Выбирать нам!?!? Может проявим наш гражданский долг и хоть пойдем голосовать!!?!? Пропоную підтримати кандидата в президенти О.В. Богомолець! Зустріч небайдужих 21.04.2014. http://bogomolets.com/ru/
Востаннє редагував Ийон Тихий: 21.04.2014 о 14:09 Причина: Грамматика
Днепр за господина Рабиновича голосует!!!
Есть такое понятие, как ДЕМОКРАТИЯ!!! И не важно, какой ты "цвета". главное ЧЕЛОВЕКОМ будь!!! и к тебе тоже Люди потянутся!!!
Судя по всему - байдужи!!! Только "троли" за деньги!?!
Я знаю, что ты модератор сайта... но жить в интернете низя... дети - твои где будут жить!!?!? в каком государстве и стране....
С такими друзьями врагов не надо.
Хотя это касается любых наших политсил.
Но сегодня мне должно было прийти письмо. Обязательно. Только смерть приходит обязательно, полковник. (C)
Богомолець підтримаю. Порядність - на генетичному рівні, бійцівський характер, самостійність.
Президентом не стане - не набереться СТІЛЬКИ голосів, але на соціально-політичну арену вийде ГІДНА людина.
Дай бог, шоб арена осталась....на соціально-політичну арену вийде ГІДНА людина.
Но сегодня мне должно было прийти письмо. Обязательно. Только смерть приходит обязательно, полковник. (C)
хорошая тётка, но в политике совсем дилетант.
Возможно, это взаимосвязано.хорошая тётка, но в политике совсем дилетант.![]()
не байдужі, але зараз потрібен кризовий президент, вона така?
Богомолець, як мені здається гарна людина, нехай вона буде Міністром охорони здоров'я, або якимось посадовцем від якого залежить прийнятьтя рішення по цьому питанню, нехай вона разгребе антинародну мед. реформу попередників, люди будуть дуже вдячні
А кто мы!?!? Может начнем как-то участвовать в будущем страны в которой живем??? в которой дети наши..... Вопрос наверное риторический!!?!?
а в принципе.... Есть хоть какое мнение!?!? Или Вы все за деньги!?!?!
Гарна людина не є тотожним поняттю гарний президент. Дуже нагадує Катерину Ющенко - панянка з іноземним акцентом.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks