Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Думаю утка для киселёвщины. Чтобы затянуть российские СМИ в тотальный попец, мовляв - Забрехалися ви, сусiди.
Хотя есть доля вероятности, что это есть правда. Если ситуация с востоным регионом Украины затянется, но могут скинуть баласт. Минус Донецкая и Луганская области, все силы кинуть на защиту южных областей и Харькова, и охрану Днепропетровской области, как опасно граничащей - и уверенно войти в стостав Евросоюза. Но я думаю это план "Вэ" на самый худший сценарий, до которого, я очень надеюсь, ситуация не доведёт.
Хутин Пуйло Ла Ла Ла Ла
зачем?На лс тоже можно "пожаловаться"
что у меня...рук нет, что ли?
сама справлюсь
I'm not a man of too many faces
The mask I wear is one
неужели
Міністерство оборони України
4 mins ·
В рамках спецоперації десантники вилучили у екстремістів два захоплених БМД
Сьогодні, 18 квітня, в Донецькій області, в рамках антитерористичної операції, військовослужбовці Високомобільних десантних військ Збройних Сил України повернули дві із шести одиниць бронетехніки, яка була захоплена екстремісти 16 квітня, в місті Краматорськ.
Внаслідок професійних дій “крилатої піхоти” спецоперація пройшла без жертв і постраждалих.
еще одна хорошая новость
http://news.i.ua/click/1645936/319335129/1
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks