| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
112.ua/live
Неля Штопа - (взволнованным голосом, по телефону) "Если ещё неделю федерализацию хотели 15%, то сегодня - 0.5%! Люди поняли что не хотят федерализации, что хотят жить В ЕДИНОЙ И НЕ ДЕЛИМОЙ УКРАИНЕ!"
Всё спихнула на коммунистов. Видать реально обосралась, когда "крымская самооборона" передала письмо путлеру "вмешаться в ситуацию".
Хутин Пуйло Ла Ла Ла Ла
Батальйон Коломойського зупинив перше вторгнення на Дніпропетровщину
![]()
Бійці батальйону спеціального призначення «Дніпро» на кордоні Дніпропетровської та Донецької областей запобігли спробі так званих зелених чоловічків прорватися на Дніпропетровщину. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив користувач Андрій Зюзь з посиланням на очевидців.
«Тільки що знайомі з місця подій повідомили, що дві години тому в селі Новопавлівка Межівського району Дніпропетровської області через блокпост батальйону «Дніпро» спробував прорватися автомобіль «Жигулі» 5 моделі без номерних знаків, який приїхав з боку Донецької області і прямував до Дніпропетровської. В автомобілі знаходилися четверо озброєних бійців - так званих «зелених чоловічків» у військовій уніформі, але без розпізнавальних знаків», - написав він.
«У результаті зіткнення на блокпосту зелені чоловічки змушені були рятуватися втечею і бігли через ліс в тому напрямку, звідки прибули. Автомобіль, на якому вони пересувалися, в результаті зіткнення згорів, його залишки знаходяться в безпосередній близькості від блокпоста», - додав Зюзь.
Як повідомлялося раніше, у Дніпропетровську в понеділок, 14 квітня, почалося формування батальйону спеціального призначення "Дніпро".
У Царьова кажуть, що він у тяжкому стані - конечно, в тяжкому. Кроме Царева, без моска никому еще дожить до такого возраста не удалось.
....Кандидат в президенты Украины, лидер партии "Батькивщина" Юлия Тимошенко объявила о создании народного движения "Сопротивление", целью которого будет помогать силовикам стабилизировать ситуацию в стране.
По словам Тимошенко, армия и милиция "нуждаются в помощи народа", поэтому в "Сопротивление" войдут бывшие спецназовцы, военные, силовики.
«Я хочу обратиться ко всем, кто имеет опыт (работы в силовых органах — ред.) для того, чтобы сплотиться и создать движение национального сопротивления», — призвала политик. Она сообщила, что связалась с «авторитетными военными», и уже во вторник намерена собрать штаб «движения народного сопротивления».
Для финансирования движения будет создан общенациональный фонд поддержки народного сопротивления. Как уточнила Тимошенко, она намерена обратиться к "патриархам церквей" с просьбой следить за работой фонда
У каждого олигарха или кандидата в президенты -- своя банда ?
Куда мы катимся....
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))
вычитал что Царева от "хулиганов" спас Правый сектор. Это правда?![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
На ТВ сейчас цитату чью-то увидел
"Элиты Харькова и Луганска ведут борьбу за право грабить Донбасс"
Сразу на мысль пришло продолжение:
- Вы хотите помешать этому?
- Нет, что вы, я хочу в этом участвовать.
Это было бы смешно, если бы не было так грустно
F1 Service f1service.dp.ua.Ремонт ноутов, ПК и прочих железок, ИТ-сопровождение организаций.
Тел:7340453,093-99-835-99, 097-222-14-17, 095-476-77-79 Чкалова 16, оф 11
https://www.facebook.com/permalink.p...00000712037223
это было? если нет почитайте
Что за сигнал тревоги был возле Петровского?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks