Во 95 квартал жжет - в Магадан !
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Во 95 квартал жжет - в Магадан !
Лера, я тут вилізла з кухні-метро)))
і подивилась на фотозвіти.
А от пані Наташа - цвєт, да?)))
фото жеста тут: http://www.litsa.com.ua/show/a/15251«Позор вам всем! Понятно, козлы! Позор козлам! Позор козлам! Вонючие козлы, деградированное стадо!» – обратилась к членам ВО «Свобода» зампредседателя облорганизации ПР.
Она показала им неприличный жест, ударив кистью одной руки по локтевому сгибу второй.
Зампредседателя Днепропетровской облорганизации Партии регионов, депутат облсовета Наталья Гончаренко
«Вас, козлов, не только расстреливать, убивать…» – начала кричать Наталья Гончаренко, но председатель Индустриального районного в г. Днепропетровске совета Юрий Дегтярев не дал ей договорить.
Я починаю думати, що ваші нехило провокували. Знаю, що таланта вистачить) Стикалась))
Все было тихо и спокойно, пока не начали бросать яйца и оскорблять, вот и Наташа ответила им так как они заслужили или надо было им в ноги покланятся и сказать спасибо, за что боролись на то и напоролись
Ноттинг Хилл...ммм...какие воспоминания с фильмом связаны![]()
дадада)))
чудова відмазкана всі часи!
)
Звозити ветеранів і бюджетників на зустріч з чиновником, прикриваючись типу святом - це капець як тихо і спокійно)
Він - трусло безчесне. А ви на нього ще й дивитись ходите
Удод хоч вистояв. Вигріб своє, але не втік.
Не розумію молодих талановитих, які підтримують закорумпованих політичних трупів. Правда.
І я вмію посилати на йух. Проте не робитиму цього в дискусії ніколи, навіть якщо пошлють мене. Бо я так вихована.
Всем спасибо за ликбез по фильмам, пойду-ка я спать, а то мне завтра курочек утром привезут, да и на работу надо...
Бабушкина радость :sibmama.ru]
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks