| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Только шо какойто истребитель над Днепропетровском кружок навернул.
http://youtu.be/pX2zJYTdjwY
Моей стране объявлена война.Интервенты ,как и фашисты 73 года назад,получат достойный отпор.
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
ну в комментах народ спрашивает, а чего , мол, Турчинов ответилОлег Ляшко
8 мин. ·
Зараз мав розмову з Турчиновим. Сказав йому свою думку, що треба негайно робити:
1. Російських диверсантів негайно ліквідувати,
2. Посібників з місцевих жителів - затримувати за зраду і на пожиттєво в тюрму,
3. Припинити будь які переговори з терористами в Луганську і Донецьку - це лише втрата часу і можливість для них зконцентрувати сили. Поставити ультиматум - або негайно складають зброю, або всіх замочимо;
4. В Україні 300 тисяч штатних працівників міліції і 40 тисяч співробітників СБУ. Всіх, хто служить у Центрі і Заході України - перекинути літаками на боротьбу з окупацією Сходу;
5. Роздати патріотам зброю, сформувати загони для боротьби з російськими диверсантами.
Я готовий особисто очолити антитерористичну операцію на Сході. Буду діяти рішуче і жорстко. Живими диверсантів не братиму. Коли ми жуватимемо соплі і вони захоплять Україну - вони нам теж не пощадять. Тому або ми їх, або вони нас. Слава Україні!
и шо означает это адекватно.....Олег Ляшко: Турчинов запевнив, що всі команди віддали. З терористами діятимуть адекватно
[Олег Ляшко
Зараз мав розмову з Турчиновим. Сказав йому свою думку, що треба негайно робити:
1. Російських диверсантів негайно ліквідувати,
2. Посібників з місцевих жителів - затримувати за зраду і на пожиттєво в тюрму,
3. Припинити будь які переговори з терористами в Луганську і Донецьку - це лише втрата часу і можливість для них зконцентрувати сили. Поставити ультиматум - або негайно складають зброю, або всіх замочимо;
4. В Україні 300 тисяч штатних працівників міліції і 40 тисяч співробітників СБУ. Всіх, хто служить у Центрі і Заході України - перекинути літаками на боротьбу з окупацією Сходу;
5. Роздати патріотам зброю, сформувати загони для боротьби з російськими диверсантами.
Я готовий особисто очолити антитерористичну операцію на Сході. Буду діяти рішуче і жорстко. Живими диверсантів не братиму. Коли ми жуватимемо соплі і вони захоплять Україну - вони нам теж не пощадять. Тому або ми їх, або вони нас. Слава Україні!
http://youtu.be/pX2zJYTdjwY
Моей стране объявлена война.Интервенты ,как и фашисты 73 года назад,получат достойный отпор.
наши военные в донецкой области заблокированны в частях
крым№2
Я в шоке от бездействия нашей власти, неужели сдавши Крым, они позволяют себе такое дальше.
Восток захватывают час за часом а они молчат.
Неужели нельзя справиться с 1000 людьми. Где наши милиционеры, где наша хваленая нац. гвардия, где сбу, где силовики, где правый сектор?
Чего они ждут?
наверное сложить лапки и ничего не делать
У Донецьку сепаратисти без бою "взяли" міліцію та заблокували військових
как так , когда были мирные митинги, ну максимум яйца и палки у людей, их со слезоточивым газом и жестким пиз..ем зачищали
а тут прям никах... хотя люди захватывают с автоматами
а давайте власть люстрируем, ... т.е. не кастрируем![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks