див. ПП
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
див. ПП
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
Шановний Ґонта надіслав вісточку - смскі він бачить, передає привіт і дуже вдячний всім за підтримку!![]()
50грн пополнила
Перевела маленький кусочек денег (БЕЗ ВОЗВРАТА!!).
Володь, надеюсь скоро-скоро увидеть тебя на корпоративном распитии чего-нить, возвращайся побыстрее.
Див.ПП
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
100 грн.
без возврата.
друже, 100 грн., повертати не треба.
Шановний пан Ґонта
в калюжах під снігом
тримається стійко.
(майже японською))
Також музичний привіт форумчанам від Ґонти: http://muzofon.com/playlist/505670/467256
да, держитесь там молодцами. я тоже думала о вас сегодня.
вот, в частности, бывает ли слово Солодощi в единственном числе. Хорошо бы у Гонты спросить, у словаря неинтересно.![]()
перевів маленько без повернення.
Патріотизм перетворює населення на народ!
Наименование платежа Получатель Назначение платежа Сумма
Перевод на карту Приватбанка 5211537307834007 Перевод на карту ПриватБанка 100.00 ГРН
1 платеж 100.00 ГРН
Без возврата!
Героям Слава!
повертати не треба
Як там Готна???
Патріотизм перетворює населення на народ!
Привіт від пана Ґонти: наразі зібрано майже 9 тисяч гривень. Точніше можна буде сказати через пару днів (технічні умови).
Ґонта каже всім "дуже дякую"!![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks