| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ноу комментс или с чего все началось... - пост Оныы http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post26226121
Я не все оправдываю. И, например, написала ранее, что не поняла закупку ягнятины в принципе. Независимо от ее цены, будь то 200 или 600 грн. Можно и другое мясо покушать.
Так бегали бы по всей Украине зеленые человечки - "самообороны Днепра, Киева, Львова" и т.д., стояли БТР "самообороны" и приземлялись ее же десанты. Власти б не было никакой, главнокомандующий Янык обратился к РФ. И все, принуждали бы нас всех к жизни в мире и согласии с отцом родным Януковичем. Не знаю, как для кого, а для меня это всем опам - опа...
Я не буду проще. И не надо ко мне тянуться!
Таня завтра с 15 нуль нуль собираемся в Круизе с мандатами, для разукрашивария яиц,чтобы после завтра торжественно с ими фоткаться воле Добкина
у мене не так. Але я паралельно ы простим кремом для рук користуюсь.
Я взагалі зрозуміла, що ті продукти - для прийомів, а не для щоденки.
Ну і процедура оформлення тендеру така, що могли ще торік почати))))
Між іншим, цін я не знаю на згадані позиції, але з досвіду - "білий" продукт+безнал автоматично додають до ціни. Не стверджую, що тут саме так, але зауважую)
Ну ви даєте!
Зайдіть в їдальню НГУ!)))
Міськрада відпочиває. До речі, не знаю, як за Швеця, але зараз - така фуфуфу там їжа. ІМХО.
Востаннє редагував Ірчик: 10.04.2014 о 21:41
Nat, вы меня удивляете. У Онаа значит воображение, а у вас железные факты?![]()
А что Допа без Гепы приезжает?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks