| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
[QUOTE]я все поняла...на счет обижаете, то шутка такая...
хм. моя подруга детства с мужем меня в ОК в черный список внеслиБлин, а мои стабильно говорят, как у меня все плохо(((- им в Австралии видать виднее- Раньше чем через год ты не поймешь что у вас происходит Я уверен что ты ошибаешся.
А еще полгода назад при встрече плакали у друг дружки на плече, вспоминая дни 45-тилетней давности.
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
позанудствую...Парламентська асамблея Ради Європи в середу проголосувала за негайне виведення російських військ із Криму у зв'язку з денонсацією угод щодо Чорноморського флоту.
Таку поправку, ініційовану українською делегацією, до тексту резолюції щодо України асамблея ухвалила більшістю голосів: 140 - за, 32 - проти, 9 - утрималися.
"У зв'язку з денонсацією Російською Федерацією угод, укладених у 1997 році щодо Чорноморського флоту, розміщеного в Криму, асоціація закликає Росію негайно вивести свої війська з Криму", - сказано в поправці.
Як відомо, Парламентська Асамблея Ради Європи засудила дії Росії щодо України та підтримала її цілісність і унітарність.
Інтерфакс-Україна
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Если вы вдруг пропустили ссылку observer'а ))
Секретарь Донецкого горсовета Богачев просит провайдеров включить российскую пропаганду в телеэфир
http://censor.net.ua/news/280264/sek...ndu_v_teleefir
Странно, а чего так не ходили по российским землям. Уже за белгородомм черта проходит по сортам растений, кои унас растут пышно и беспрепятсвенно.
Ну вы сами нарвались, чувак:
Ну, и чё будет в ответ?Канада: рапс или пшеница?
В связи с низкой урожайностью рапса, в этом сезоне канадские фермеры могут собрать крупнейший за десятилетие урожай пшеницы.
0.0/5 оценка (0 голосов)
Посевные площади под масличными сократятся на более, чем 100 тыс.га, прогнозирует AgriFood Canada (AAFC). Напомним, что в прошлом году низкое производство рапса было вызвано неблагоприятными погодными условиями и заражением культур, что снизило урожайность на 19% до 1,55 тонн/га.
http://www.agrosektor.kz/item/kanada...-pshenica.html
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks