Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Вы поддерживаете бойкот российских товаров?

Голосували
427. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Я буду бойкотировать российские товары

332 77,75%
  • Я буду продолжать кормить российских оккупантов

95 22,25%
Всього знайдено 2213, показано з 1 по 20.

Тема: Не покупай российское!

Деревоподібний режим

Звідки Ви
    місто Дніпро
    Дописів
    2 067

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Одна проблема. Местного газа должно хватать для населения, но его недостаточно для коммунальной сферы. То есть централизованное отопление - в любом случае используется импортируемый газ.
    Хотя, никто толком энергетического баланса не составлял и сколько реально потребляет население - не известно. Вангую, что значительно меньше той цифры, которую радостно рисуют газовщики. В итоге, у облгазов - приличный объем оплаченной неучтенки.
    Пропоную таке:
    - знизити в опалювальний сезон витрати побутового газу. Таким чином, вивільниться якийсь об'єм газу для опалення.
    - продовжити роботу з утеплення будинків та квартир у багатоповерхових будинках. Тут не завадила б підтримка держави через механізми кредитування таких проектів.
    - заміна газових котлів на електричні. При цьому важливо утримати ціни на електрику на тому ж рівні як зараз - це знов функція держави
    - Переобладнання котелень на альтернативні види палива - вугілля, мазут. Може навіть якісь пілети
    - Ревізія, ремонт та модернізація тепломереж. Як наслідок -суттєве зниження втрат по магістралі.
    Востаннє редагував dni.pro: 08.04.2014 о 11:52
    Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
    + Навчу файно лаятись українською!

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті